SON DAKİKA
Hava Durumu

Mersin'in Çiçeği Burnunda ki Aday Adayı Tolga Karakullukçu, İş Dünyası ve Siyasetteki Vizyonunu Yeni Yıl Mesajında Paylaştı

Mersin'in Yenişehir Belediye Meclis Üyesi aday adayları arasında yer alan, aynı zamanda BSC Yemekçilik'in başarılı sahibi ve iş insanı Tolga Karakullukçu, yeni yıl öncesinde hem iş dünyasındaki başarılarına vurgu yaparak hem de belediye meclis üyeliği için taşıdığı hedefleri paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2023 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2023 14:39
Kaynak: www.bilginhaberci.com
Mersin'in Çiçeği Burnunda ki Aday Adayı Tolga Karakullukçu, İş Dünyası ve Siyasetteki Vizyonunu Yeni Yıl Mesajında Paylaştı

 Tolga Karakullukçu, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajında, "Yeni yıl, her birimiz için umutların yeşerdiği, başarıların çoğaldığı bir başlangıçtır. Mersin'imiz için yeni bir dönemin kapılarını aralıyoruz. Bu dönemde, birlikte daha yaşanabilir, daha güzel bir Yenişehir için çalışma arzusu içindeyim" dedi.

BSC Yemekçilik'in sahibi olarak gastronomi sektöründe adından sıkça söz ettiren Karakullukçu, lezzetin ve kalitenin önemini vurgulayarak, iş dünyasındaki başarılarını Yenişehir'e taşıma niyetinde. İşletmecilik deneyimi ve sektöre kattığı katma değerle, Yenişehir'i kalkınma ve gelişme yolunda bir adım öne taşıma hedefinde.

Yenişehir Belediye Meclisi üyeliği için aday adaylığını açıklayan Karakullukçu, şehir yönetimine katkı sağlama arzusuyla siyasi arenada aktif bir rol üstlenmeye hazırlanıyor. Şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla, kent sakinlerinin beklenti ve taleplerine kulak vererek çözüm odaklı çalışmalar yürütmeyi amaçlıyor.

 Karakullukçu'nun aday adaylığı, Mersinli vatandaşlar arasında olumlu bir yankı buldu. İş dünyasındaki başarıları ve sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle tanınan Karakullukçu'nun, belediye meclis üyeliği ile şehre daha fazla katkı sağlaması bekleniyor.

"Yeni yıl, yeni umutlar demektir. Bu umutları Mersin'imiz için çoğaltarak, birlikte daha güzel günlere adım atmamız dileğiyle, tüm hemşehrilerimin yeni yılını kutlarım. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim."

Tolga Karakullukçu'nun yeni yıl mesajı ve aday adaylığı, Mersinli vatandaşlar arasında heyecan yaratırken, şehir için olumlu bir değişim ve gelişim hareketinin habercisi olarak değerlendiriliyor.

Kaynak: www.bilginhaberci.com

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.