SON DAKİKA
Hava Durumu

MERSİN’İN YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ MEHMET ASLAN, ŞAHNE’YE SELAM ÇAKTI

Mersin'de, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Mersin İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Aslan, yeni görevine başladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2021 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2021 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
MERSİN’İN YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ MEHMET ASLAN, ŞAHNE’YE SELAM ÇAKTI

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, kent merkezinde kurulu meslek odası başkanları ile birlikte Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerini iletti. Burada konuşan Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, kendisinden önce Mersin’de görev yapan ve oldukça başarılı işlere imza atan İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne döneminden de övgüyle bahsetti. Aslan, “Mersin’imizin huzur ve güvenliği için esnaf teşkilatımız başta olmak üzere tüm STK’lar ve kurum kuruluşlarla iş birliği içerisinde olacağız. Amacımız Mersin’e hizmet etmek. Bu bir hizmet davası. Benden önceki Emniyet Müdürümüzün tesis ettiği güven ve huzur ortamını bizler de sürdüreceğiz” dedi.

Gazetecilerle de bir araya gelen Mehmet Aslan, Mersin'de göreve başlamasından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Cumhurbaşkanı Yardımcısına, İçişleri Bakanına, Bakan Yardımcısına ve Emniyet Genel Müdürüne teşekkür ettiğini söyledi.

Mersin'in gerçekten çok güzel bir kent olduğunu belirten Aslan, "Daha öncede bir kaç kez gelip görme fırsatı bulduğumuz, gerçekten hep sevdiğimiz, çok önemli bir şehir. Böyle bir şehre terfi edilmek şahsım adına beni çok mutlu etti. Burada çok güzel hizmetler yapılmış. Öncelikle bu hizmetlerin devamını tesis edeceğiz, daha sonra bunları geliştirebilmenin yollarına bakacağız. Bu kadro ile Mersinimize elimizden gelen en güzel, en üstün hizmet neyse, halkın huzuru ve güvenliği noktasında yapma gayreti içerisinde olacağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.