SON DAKİKA
Hava Durumu

MERSİNLİLER, ALİ MAHİR BAŞARIR’IN “BEŞLİ ÇETE” KİTABINA AKIN ETTİ

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın, kamu ihalelerinin kimlere peşkeş çekildiğini kaleme aldığı “Beşli Çete” adlı kitabın seçim bölgesi olan Mersin’deki imza gününde izdiham yaşandı. Mersinli vatandaşların akın ettiği “Beşli Çete” kitabının imza günündeki yaşanan kalabalık, kitaba olan ilgiyi bir kez daha gözler önüne serdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2022 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2022 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
MERSİNLİLER, ALİ MAHİR BAŞARIR’IN “BEŞLİ ÇETE” KİTABINA AKIN ETTİ

CHP’Lİ BAŞARIR’I YALNIZ BIRAKMADILAR

Mersin Forum AVM Kızılay girişinde gerçekleştirilen  ‘Beşli Çete” adlı kitabının imza gününde, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, CHP Mersin Milletvekilleri Alpay Antmen ve Cengiz Gökçel, Mersin İl Başkanı Adil Aktay, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, CHP İlçe Başkanları, eski il ve il yöneticileri CHP’li Başarır’ı yalnız bırakmadılar.

KİMLERİN, KİMLERİ NASIL KAYIRDIĞININ BELGESİ NİTELİĞİNDEDİR

Seçim Bölgesi olan Mersin’de, yazmış olduğu “Beşli Çete” adlı kitaba olan yoğun ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu belirten CHP’li Başarır, “Yazdığımız kitap, bu ülkenin nasıl karanlığa itildiğinin bir tarihsel bilgisi niteliğindedir. Kimlerin, kimleri nasıl kayırdığının belgesi niteliğindedir. Amacımız, bu ülkenin kaynaklarının kimlere nasıl aktarıldığını herkesin bilgisine sunmak. Ayrıca kendi bölgem olan güzel Mersinimizde, hemşerilerimin “Beşli Çete” kitabına yoğun ilgi göstermesi beni fazlasıyla mutlu etti” dedi.

BAŞKAN SEÇER: “ÜLKEMİZİN SON 20 YILININ GERÇEĞİ”

CHP’li Başarır’ın “Beşli Çete” adlı kitabını değerlendiren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “ Kitabın içeriği, ülkemizin son 20 yılının gerçeği. Milletvekilimiz Ali Mahir Başarır güzel bir çalışma ortaya koymuş” dedi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.