SON DAKİKA
Hava Durumu

MESİAD YİK BAŞKANI GÜNDOĞDU KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

"Bu bayramda tüm yürekler sevinç dolsun,umutlar gerçek olsun. Her daim birlik ve beraberlik içinde nice güzel bayramlarımız olsun"

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2021 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2021 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
MESİAD YİK BAŞKANI GÜNDOĞDU KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

Mesiad Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Adnan Gündoğdu " Kurban Bayramı " dolayısı ile yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; 

Küskünlerin barıştığı, kırgınlıkların sona erdiği, uzaktakilerin sevdiklerine kavuştuğu bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 
Mübarek Kurban Bayramı’nın aziz milletimize, İslam Dünyası’na ve tüm insanlığa barış huzur ve mutluluk getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.
Toplumsal birlikteliğin daha derinden yaşandığı ortak değerlerimizin hatırlandığı bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın mutluluğunu ve coşkusunu milletçe hep birlikte yaşıyoruz.
Millet olarak  uzun bir Pandemi sürecinden BayramSofrası etrafında hep bir arada oturabileceğimiz bir bayram yaşayacağız.
Ancak kurallara uyarsak bu özgürlük sağlıkla devam edecek.
Bayram sevincimizi gölgeleyecek, bu sevincimizi acıya dönüştürecek tutum ve davranışlardan özellikle kaçınamak Maske Mesfa ve Temizlik kurlarının yanısıra uzun bir bayram tatilini trafik canavarına da bırakmayalım.Bu bayram insan hayatına verdiğimiz değeri, birbirimize olan sevgiyi ve saygıyı göstermek için bir vesile olsun, tüm yürekler sevinç dolsun,umutlar gerçek olsun. Her daim birlik ve beraberlik içinde nice güzel bayramlarımız olsun
Bu duygularla aziz milletimizin, Mübarek Kurban Bayramını tekrar tebrik eder, Cenab-ı Hak’tan bizleri birlik ve beraberlik içerisinde daha nice bayramlara kavuşturmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.