SON DAKİKA
Hava Durumu

NDC DANIŞMANLIK MERKEZİ AÇILDI

Zengin eğitim kadrosu ile hizmet verecek NDC Psikolojik Danışmanlık Merkezi'nin açılışı gerçekleşti.Konuklar NDC Psikolojik Danışmanlık Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Nesilhan Baysal ve eşi tarafından karşılandı.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2018 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2018 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
NDC DANIŞMANLIK MERKEZİ AÇILDI
 Açılışa Vali Ali İhsan Su’nun Eşi  Bayan Zeliha Su, Mersin İl Emniyet Müdürü 1.Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Mersin İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun, Mersin Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Zafer Ağırkaya, Yenişehir İlçe Emniyet Müdürü Hakan Sarak, Mersin Emniyet Müdürlüğünün şube müdürlerinin ile birlikte Arbel A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Arslan ,TURAB Genel Başkanı Canan Sunay ile çok sayıda davetli katıldı.  

NDC Danışmanlık Merkezi, kurumsal danışmanlık biriminde kaliteli eğitimci kadrosu, zengin datası, değişim ve gelişim odaklı vizyonu ile ticaret ortamında kurumsallaşmak isteyen firmalara danışmanlık hizmeti de vermekte. Bunun dışında 12-18 yaş arasındaki ergen bireylerin en sağlıklı şekilde gelişmelerini sağlamak ve yaşadıkları sorunları çözmek için destek de vermenin yanında çocuklar için de oyun terapisi hizmeti vermektedir. 

Aile, çifti terapisi (evlilik terapisi) ile "sağlıklı toplumun temelin sağlıklı aile oluşturur "prensibiyle hareket ederek, evlilikte yaşanan problemleri önlemek ve çözümlemek için terapiler uygulamaktadır. Ayrıca yetişkinlere yönelik hizmetler de veren NDC Psikolojik Danışmanlık Merkezi; Depresyon, Fobik bozukluk, Panik bozukluk, Obsesif Kompulsif bozukluk, Yaygın Aksiyete bozukluğu, Travma sonrası stres bozukluğu, motivasyon ve Kişisel gelişim gibi konularda da güçlü eğitim kadrosu ile etkin ve çözümcü hizmetler sunmaktadır. 
 

NDC Psikolojik Danışmanlık Merkezi  Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Baysal kurdele kesimi sonrası yaptığı   açıklamada, Merkezin 2014 yılında kurulduğunu ve uzun soluklu bir süreçte devam ettiklerini belirterek,  merkez bünyesinde Çocuk terapi odası, çocuk ergen terapi odası, yetişkin terapi odası ve aile çift terapi odaları olduğunu söyledi.  Bunlarda da genelde bireylerle bire bir seans yaparak bazı özel testlere tabi tutulup görüşme yapıldığını anlatan  Baysal, “ Bu  anlamda  psikologlarımız uzun süreli takibe başlıyor. Bunun dışında özellikle kurumsal çalışmalarda elimizden geleni yapıyoruz. Örneğin kişisel gelişim uzmanı arkadaşlarımız ve benimle beraber ekibimiz kurumlarda özel hizmet vermekteyiz. Endüstriyel psikoloji bizim birinci dalımız olmak üzere devam etmekteyiz.” şeklinde  konuştu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.