SON DAKİKA
Hava Durumu

O Ankara'nın Nabzını Tutuyor Mersin'li Akyüz'ü Takip Ediyor

Ak Parti’de uzun yıllar siyaset yapan ve Ankara’nın nabzını yakından takip eden siyaset uzmanı Turgay Akyüz siyasetin hareketlendiği şu günlerde yeniden gündem olan ve konuşulan isimler arasına yerleşti.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2022 18:57
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2022 18:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
O Ankara'nın Nabzını Tutuyor Mersin'li  Akyüz'ü Takip Ediyor

Bu hafta sokak röportajımızda mikrofonu uzattık ve son günlerde çok konuşulan siyaset başlıklarını sorduk, vatandaşın geçim derdi vardı hep var olacak önemli olan bizimle ağlayıp bizimle gülecek insanlarla yaşamak gayemiz düşüncesi ortak paydada buluşulan düşünceydi. Mersin'de bu paydada en çok ismi geçen kişi Ak Parti kurucularından ve bir dönem seçim kurulu başkanlığı da yapmış olan Turgay Akyüz'dü.

Vatandaş Turgay Akyüz İçin Ne Dedi

Yıllardır memleketin geleceği için gecesini gündüzüne katan kimsesizlerin derdine deva olan Türkiye'nin bir çok ilinde kendine ihtiyaç olduğunda hiç tereddütsüz gidip Adalet ve Kalkınma Partisi için emek veren garibanın dostu Turgay Akyüzü anlattılar." Kimin başı düştse dara Ankara'da Turgay Akyüz'ü ara "sloganı dillere peleseng olmuştur. Sağ olsun elinden geleni yapar bizlerin ak yüzüdür diye sözlerine devam eden vatandaş bu gün garibin boğazındaki lokması geçerken önce Allah'a şükreder sonrada Turgay Akyüz'e.Allah Turgay Akyüz gibi memleket sevdalısı ve dava adamının eksikliğini vermesin.

 Akyüz ,Siyasi partiye olan emeği dışında Üniversite gençliği için UBİT derneğini kurarak bir çok projeyi hayata geçirmede katkısı olmuştur.

"Analar ağlamasın " projesinde Anadolu Barış ve Kardeşlik Derneği kurarak bir çok projede imzası atan Akyüz Ankara'daki Diyarbakır'lılara hizmet etmek için arkadaşlarının teklifi ûzere Ankara Diyarbakır İli ve İlçeleri Derneğinde başkan vekili olarak Ankara'da Diyarbakır'lılara sosyal alanda başkan ve yönetimi ile birlikte yeni projeleri hayata geçirmek için kolları sıvamıştır.Mersinde çoğunluğu garibanlardan oluşan Turgay Akyüz'ün geniş bir hayran kitlesi vardır.

Siyasetin tamda ortasında bir dizi ziyartelerde bulunmak için genel merkeze giden Akyüz Ulucami Hz Süleymen Medrese'sini ziyaret ederek ülkelin selameti için ve Sayın Cumhurbaşkanımızın hizmetlerini yaşamayı nasip etmesi için Rabbime niyaz ettik dedi.

Bizde Ak Parti kurucu üyeleri arasında bulunan  Akyüz'e başarılar dileriz .

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.