SON DAKİKA
Hava Durumu

"Remzi Gümüştekin: Yeni Yılda Birlikte Daha Güçlü, Daha Başarılı!"

AK Parti Akdeniz Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı , Çermikliler Dernek Başkan Yardımcısı ve Gümüştekin Gayrimenkul'un sahibi Remzi Gümüştekin, yeni yıl mesajında geçmiş deneyimlerden ilham alarak umut dolu bir yıl geçirmeyi ve topluma daha fazla katkıda bulunmayı hedeflediklerini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2023 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2023 16:48
Kaynak: www.bilginhaberci.com
"Remzi Gümüştekin: Yeni Yılda Birlikte Daha Güçlü, Daha Başarılı!"

Sevgili Dostlar,

Yeni bir yıla umut dolu bir merhaba diyoruz. Geçmişin bize kazandırdığı deneyimlerle, geleceğe daha güçlü adımlarla ilerliyoruz. Yeni yılın getireceği tüm güzellikleri birlikte karşılamak dileğiyle!

Bu özel günde, sizlere sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yıl temenni ediyor, birlikte nice güzelliklere şahit olmayı umuyoruz. Birlikte daha güçlü, daha dayanıklı ve daha başarılı bir toplum olma yolunda adımlarımızı atmaya devam edeceğiz.

Aynı zamanda Çermikliler Derneği Başkan Yardımcısı olarak, birlik ve beraberlik içinde daha güzel projelere imza atma gayretindeyiz. Toplumumuza katkı sağlamak, birlikte daha güçlü olmak adına çıktığımız bu yolda, sizlerin destekleriyle her geçen gün daha da güçleniyoruz.

Gümüştekin Gayrimenkul olarak, sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin gelişimine katkıda bulunmak, yaşam kalitenizi artırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Son olarak, AK Parti Akdeniz Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı sürecinde gösterdiğiniz destek ve güven için teşekkür ederim. Sizlerin güveniyle, daha aydınlık yarınlar için birlikte çalışma fırsatı bulmayı umuyor, sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Yeni yılınız kutlu olsun!

Saygılarımla, Remzi Gümüştekin

Kaynak: www.bilginhaberci.com

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.