SON DAKİKA
Hava Durumu

Sloganik Zihniyetin Avaneleri Soyunuz Kurusun

AK Parti camiasının yakından tanıdığı isimlerden olan Turgay Akyüz CHP zihniyetinin son zamanlarda yaptığı açıklamalarla akıllara zarar olduğunu söyledi

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2022 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2022 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
Sloganik Zihniyetin Avaneleri Soyunuz Kurusun

Geçtiğimiz günlerde Sayın Soyluya CHP zihniyeti İSTİFA çağrısı yapmış haddi aşan uslupları ile suni gündema yaratma çabalarına girmişlerdi.

Akyüz sözlerinde şu sözlerle devam etti: İki gün önce Chp gençlik kollarının belli odaklardan aldığı talimatla Terör ve mücadeleyi sıfır noktasına getirmede ciddi emeği olan sayın İçişleri Bakanımıza karşı sergilemiş oldukları yakışıksız bir açıklama ve suçlayıcı bir kampanya yapmalarını şiddetle kınıyorum.
İnsan birini suçladı mı önce kendine bakar. Bizde sizin belediye başkanınız hangi suç odaklaklarıyla iş tuttuğunu albüm yapabiliriz. Geçmişte soyadını değiştirmiş, Genel müdürü döneminde yakınlarının hangi terör örgütlerinin yurt dışı temsilcileridir?
Onun albümünü anlatalım. Siyaseti liderler lider düzeyinde yapar. Gencecik bir çok konudan haberi olmayan gençlerimizi bu konulara alet etmeyin.
Siyasette çamur at izi kalsın politikası dünya liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan ve ekip arkadaşlarına tutmaz.  

Geçmiş tek parti anlayışında kalıntılarıyla yüzleşmekten korkan bir partinin bu ülkeye katkısı olmaz. Tarihle yüzleşmeyi sayın Erdoğan ve ekibi yaptı. Yarının gençlerini bu tür organizasyonlara alet etmeyin

Saygılarımla Turgay AKYÜZ...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.