SON DAKİKA
Hava Durumu

Toroslar'ın Yeni Lideri Ferdi Çokkeser Yeni Ak Kadrosunu Kamuoyuna Duyurdu

Sivil hayatında MODERN ERİŞİM okullarının sahibi olan Ferdi Çokkeser, daha önce Ak Parti Akdeniz İlçe Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmişti. Parti içindeki önceki görevleriyle tecrübe kazanan Çokkeser, Toroslar İlçe Başkanlığı görevine atanarak yeni sorumluluklarına başlamış oldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2023 19:57
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2023 20:50
Kaynak: www.bilginhaberci.com
Toroslar'ın Yeni Lideri Ferdi Çokkeser  Yeni Ak Kadrosunu  Kamuoyuna Duyurdu

Geçtiğimiz Kaım ayında Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Mersin teşkilatından Ankara ziyareti gerçekleşmişti. Ziyaret neticesinde AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile görüşme gerçekleştiren heyet, Mersin İl Koordinatörü ve Toroslar ilçesinin yeni başkanını da belirlemişler; AK Parti Mersin heyetinde il başkanı Adem Aldemir, İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Soyer, yeni Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser eşlik etmişti.

AK Parti Toroslar İlçe Başkanlığına en sonunda atama gerçekleşti. Alınan karar göre AK parti Akdeniz eski İlçe Başkan Yardımcısı Ferdi Çokkeser, Toroslar İlçe Başkanı olarak atandı. AK Parti Mersin’de revizyona uğrayan ilçelerden olan Toroslar’a uzun zamandır ilçe başkanı ataması yapılmıyordu. Uzun görüşmelerin ardın sonunda Toroslar ilçe başkanlığına atama gerçekleştirildi.

Mersin'in Toroslar İlçesi Ak Parti İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser, 28 Kasım 1980 tarihinde doğmuş olup, evli ve 3 çocuk babasıdır. Öğrenim hayatını Yüksek Lisans düzeyinde tamamlayan Çokkeser, profesyonel kariyerine ek olarak siyasi arenada da yer alarak Ak Parti'nin çeşitli kademelerinde görev yapmıştır.

Ferdi Çokkeser bugün ise Yönetim kadrosunu kamuoyu ile paylaştı 

Mersin'in Toroslar İlçesi'nde Ak Parti İlçe Başkanı olarak göreve getirilen Ferdi Çokkeser, yeni görevine adım attıktan sonra yönetim kadrosunu detaylı bir şekilde kamuoyuyla paylaştı. Toroslara yeni bir ivme kazandırmak amacıyla harekete geçen Çokkeser, "Hedefimiz daima ileri ve her zaman halkımız için daha iyisi" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yerel yönetimdeki yeni görevine odaklanan Çokkeser, belirlediği yönetim kadrosuyla birlikte ilçenin sosyal, ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyor. Yapmış olduğu açıklamada, Toroslar'ı daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalışacaklarını vurgulayan Çokkeser, vatandaşların beklenti ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak projeler geliştireceklerini belirtti.

Toroslar İlçe Başkanlığı görevine getirilen Ferdi Çokkeser'in liderliğindeki yeni yönetim, bölgenin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak ve sürdürülebilir kalkınma için çalışmalarını sürdürecek. Yerel halkın katılımı ve desteğiyle birlikte, ilçenin geleceğine pozitif etkiler sağlamayı hedefleyen Çokkeser, ilerleyen süreçte yapılacak faaliyetlerle ilgili kamuoyunu düzenli olarak bilgilendirmeyi sürdürecek.

Kaynak: www.bilginhaberci.com

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.