SON DAKİKA
Hava Durumu

AKDENİZ'DE SAĞLIK ÇALIŞANLARINA GÜL DAĞITILDI

Onlar Koronavirüs salgını ile mücadelede en önde yer alıyorlar Akdeniz’de; Koronavirüs (Covid19) salgınının önlenmesi ve enfekte olan hastaların iyileşmesi için verilen mücadelede, büyük bir özveri ve fedakârlıkla en ön saflarda savaşan sağlık çalışanlarına gül dağıtıldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2020 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2020 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
AKDENİZ'DE SAĞLIK ÇALIŞANLARINA GÜL DAĞITILDI
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın talimatıyla, kentte Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı mücadele eden aile sağlığı merkezleri ile eczanelerde görevli sağlık çalışanlarına, moral ve destek vermek amacıyla 2 bin gül dağıtıldı.

Sağlık çalışanlarının, kendi hayatlarını riske atarak, salgınla mücadele ettiklerinin altını çizen Başkan Gültak; tüm dünya ülkelerini etkisi altına alan Koronavirüs salgınının ülkemizde de birlik ve beraberlik ruhunu en üst noktalara çıkardığını ifade etti.
Resim önizlemesi

“Koronavirüs ile mücadelede, özellikle gece-gündüz demeden en ön saflarda savaşan sağlık çalışanlarımıza çok şey borçluyuz” diyen Başkan Gültak; “Ne yaparsak yapalım onların hakkını ödeyemeyiz. Bir nebze de olsa sağlık çalışanlarımıza moral vermek, yanlarında olduğumuzu hissettirmek adına kendilerine gül dağıttık.

Halk sağlığının korunması ve sürdürülmesi için canla başla çalışan sağlıkçılarımızın yanındayız. Mahalle evlerimizde üretilen 5 bin tıbbi maskeyi kendilerine ulaştırmaya devam edeceğiz. Sağlıkçılarımız için elimizden gelen her türlü hizmet ve çalışmayı yerine getirmeye hazırız” ifadelerini kullandı.
Resim önizlemesiResim önizlemesi
Resim önizlemesi
Resim önizlemesi


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.