SON DAKİKA
Hava Durumu

BOZYAZI'DA ÇÖP KONTEYNIRLARI YENİLENİYOR

400 litre kapasiteli, kapaklı 100 adet, 800 litre kapasiteli, kapaklı 100 adet olmak üzere 200 adet yeni çöp konteynırı alındı.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2014 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2014 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
BOZYAZI'DA ÇÖP KONTEYNIRLARI YENİLENİYOR

Bozyazı Belediyesince, 400 litre kapasiteli, kapaklı 100 adet,  800 litre kapasiteli, kapaklı 100 adet olmak üzere 200 adet  yeni çöp konteynırı alındı. Yeni alınan çöp konteynırları Tekmen, Tekeli Mahalleleri başta olmak üzere Belediye zabıta ekiplerince belirlenen ana arterlere konacak. Ekonomik ömrünü tamamlayan çöp  konteynırları yaz gelmeden yenisiyle değiştirilecek.

          İlçenin  temizliğinin çok önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Ballı bu konuda hassas olduklarını, vatandaşların  daha duyarlı davranmaları gerektiğine dikkat çekti. Belediye  Başkanı  Mehmet Ballı şöyle dedi:

         “İlçemizin temizliği bizim en hassas olduğumuz konulardan biridir. Mevcut ekipmanlarımızla günlük şehrimizin temizliğini yapıyoruz. Şehrimizin temizliği için büyük önem taşıyan çöp  konteynırları ve bulunduğu alanlar deterjanlı su ile yıkanarak temizleniyor. Bunların bulunduğu yerler ilaçlanarak dezenfekte ediliyor. Bu uygulamaya bundan sonrada devam edilecektir. Vatandaşlarımızın bize yardımcı olmasını istiyoruz. Vatandaşlarımızın çöp konteynırlarını hor kullanmamalarını, çöplerini boşaltırlarken daha dikkatli olmalarını,istiyoruz. Bahçe, moloz ve inşaat  atıkları çöp konteynırlarına atılmamalıdır.  Evsel çöp atıkları konteynıra atılmadan önce suları lavabolarda süzülmeli, atıklar poşetlerde ve ağızları bağlı olarak çöp konteynırlarına  bırakılmalıdır. Böylece hem çevre temizliğine hem de şehrimizin daha temiz kalmasına yardımcı olacaklardır.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.