SON DAKİKA
Hava Durumu

"MİLLİ EGEMENLİĞİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2020 21:20
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2020 21:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
"MİLLİ EGEMENLİĞİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN"
  "Milletimiz, kendi geleceğine kendisinin yön vereceğini ve bu topraklarda esaretin asla kabul edilmeyeceğini 23 Nisan 1920 tarihinde tüm dünyaya duyurmuştur" diyen Başkan Yılmaz; "İlk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan'da ulusal egemenliğimizi bizlere armağan eden Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarına feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve saygıyla anıyoruz.  Bu duygu ve düşüncelerle TBMM'nin açılışının 100'üncü yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, tüm vatandaşlarımıza ve çocuklarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

 

         "Çocuklarımız, Geleceğe Umutlu Bakacak"

 

            Toroslar Belediyesi olarak hedeflerinin ülkesine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmek olduğunu dile getiren Başkan Yılmaz; " Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milli egemenliğimizin simgesi olan meclisimizin kuruluş gününü egemenliğimizi sonsuza dek koruyacak olan çocuklara armağan etmiştir. Biz de Toroslar Belediyesi olarak çocuklarımıza daha sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir gelecek bırakmanın mücadelesini veriyoruz. Çünkü geleceğine sahip çıkacak nesil bugünün küçüğü, yarının büyüğü çocuklarımızdır. Bizlere geleceğe dair umutlar veren tüm çocuklarımızın her zaman yanlarında olacağız" şeklinde konuştu.
Resim önizlemesi

             "Daha coşkulu 23 Nisanlar için Evde Kalalım"

         Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 100'üncü yıl dönümü, Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle bu yıl ilk kez meydanlarda değil evlerden, balkonlardan kutlanacak.

            Başkan Yılmaz; "Daha coşkulu 23 Nisanlar için bu yıl Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı balkonlardan, evlerimizden Türk Bayraklarımızla kutlayalım. 23 Nisan günü saat 21.00'de tüm hemşehrilerimizi hep bir ağızdan İstiklal Marşımızı hep birlikte okumaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.
Resim önizlemesi

Resim önizlemesiResim önizlemesi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.