SON DAKİKA
Hava Durumu

AK PARTİLİ NEBATİ MERSİN’E TOGG’LA GELDİ, CHP’Lİ BAŞARIR KÜPLERE BİNDİ!

AK Parti Mersin Milletvekili Adayı olan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’, Mersin’e TOGG marka yerli üretim araçla gelince CHP Mersin Milletvekili Adayı Ali Mahir Başarır tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2023 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2023 11:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
AK PARTİLİ NEBATİ MERSİN’E TOGG’LA GELDİ, CHP’Lİ BAŞARIR KÜPLERE BİNDİ!

14 Mayıs milletvekili seçimleri için aday listelerinin kesinleşmesinin ardından seçim çalışmaları hızlandı.

AK Parti’nin Mersin 1. Sırasından aday gösterdiği Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de dün Mersin’e gelerek, seçim çalışmalarını resmen başlattı. Bakan Nebati, AK Parti’den milletvekili adayı olduğu Mersin’de seçim çalışmalarına katılmak üzere hava yoluyla Adana’ya geldi. Adana Havalimanı’nda partililerce karşılanan Nebati, burada kendisini bekleyen 06 HMB 89 plakalı yerli otomobil TOGG’a geçti.

NEBATİ’DEN CHP’Lİ SEÇER’E GÖNDERME: “İHA, SİHA… ELHAMDÜLİLLAH!”

Nebati, direksiyon koltuğuna kendisi geçti. TOGG’un artık Türkiye’nin yollarında olduğunu ifade eden Nebati, “Elhamdülillah Cumhurbaşkanı’mızın önderliğinde Türkiye’ye yakışıyor. SİHA’larımızla İHA’larımızla, uçaklarımızla, gemilerimizle, helikopterlerimizle… Allah’ın izniyle bir de bu araçta müthiş bir keyif var. İnşallah sizin de olur. Allah’a emanet olun. Muhteşem bir duygu” dedi.

Nebati, açıklamasının ardından kullandığı araçla Mersin’e hareket etti. Daha sonra Mersin’de vatandaşların büyük ilgi gösterdiği TOGG’la kent turu atan Nureddin Nebati, partinin önüne giderek ilk açık hava toplantısını da yaptı.

CHP’Lİ BAŞARIR’DAN SERT TEPKİ: “BİRAZ YÜZÜNÜZ KIZARSIN!” 

AK Partili Nebati’nin TOGG aracıyla Mersin’e gelmesini eleştiren CHP Mersin Milletvkili ve 1. Sıra adayı Ali Mahir Başarır, Nebati’nin Devletin imkanlarıyla açık açık seçim çalışması yapmasını da yerden yere vurdu. Başarır, “Mersin ile organik hiçbir bağı olmayan AKP 1. sıra adayı Nebati, Hazine ve Maliye Bakanlığı’na tahsis edilen 06 HMB 89 plakalı TOGG ile Mersin’e gelmiş! Devletin makam araçlarıyla seçim çalışması yapmaktan utanmıyor musunuz? Üstüne bir de şov yapıyorsunuz. Biraz yüzünüz kızarsın!” paylaşımıyla Nebati’yi eleştirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.