SON DAKİKA
Hava Durumu

AKDENİZ MUHTARLARI İFTARDA BULUŞTU

Ak Parti Akdeniz Belediye Meclis Üyesi Hasan Tüzün Akdeniz İlçesinde bulunan Muhtarlar için verdiği iftar yemeğine Milletvekilleri Adayları da katılarak iftar eşiliğinde Akdeniz sorunları dile getirildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2018 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2018 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
AKDENİZ MUHTARLARI İFTARDA BULUŞTU
Düzenlemiş olan İftar proğramına tüm Akdeniz İlçe 65 Mahalle Muhtarları ve Millet Vekili Hacı Özkan , Akdeniz ilçe Başkanı  Zafer Şahin Özturan İl başkan yardımcıları Halit Pekduran ,Hilmi Bilen ,Millet Vekil Adayları  Orhan Kemal Yüksel ,Naci Durmaz , M.Sait Kayan Belediye Meclis Üyesi Mücahit Bilen Ana Kademe Yönetim Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetimi katılım sağladılar

Tüzün: “Vakit Türkiye vakti”

Suphiöner Öğretmen Evinde düzenlenen iftar yemeğinde konuşmacılar arasında söz alan  
AK Parti Akdeniz Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Tüzün, partisinin Mersin’de birinci çıkacağını belirterek, “Vakit Türkiye vakti” dedi. 
 
Birlik ve beraberlik mesajı veren Tüzün, “Mersin’de AK Parti birinci parti olacak. Durmak yok yola devam. Vakit Türkiye vakti” diye konuştu.

Mahalle muhtarlarının sorunlarını dile getirldiği iftarda çözüm noktalarının elbet olacağı ve çözüm sürecinde birlikte hareket etmenin önemi vurgulanarak istişare edilen gece dualarla son buldu.

Görüntünün olası içeriği: 11 kişi, Ibrahim Bilir, Reşit Demircan, Hasan Tüzün ve Mehmet Dindar dahil, gülümseyen insanlar, oturan insanlar, masa ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 2 kişi, Hasan Tüzün dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, ayakkabılar ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor, ayakkabılar ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 2 kişi, düğün ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 5 kişi, Ergün Ünlü dahil, ayakta duran insanlar ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 7 kişi, Hasan Tüzün ve Kemal Yüksel dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, ayakkabılar ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 7 kişi, Hasan Tüzün dahil, oturan insanlar, yemek yiyen insanlar, masa, iç mekan ve yiyecek

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.