SON DAKİKA
Hava Durumu

AKTAŞ’TAN TIRMIL SANAYİ SİTESİNE ZİYARET

Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş ve beraberindeki heyet Tırmıl Sanayi Sitesi Başkanı İlhan Çokgün’ü ziyaret ederek Tırmıl Sanayi Sitesi hakkında bilgi aldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2017 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2017 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
AKTAŞ’TAN TIRMIL SANAYİ SİTESİNE ZİYARET
 Tırmıl Sanayi Sitesi hakkında Başkan Aktaş’a bilgi veren Tırmıl Sanayi Sitesi Başkanı İlhan Çokgün şunları ifade etti.Mersin’in yaşadığı sel Felaketinden Tırmıl Sanayi sitesi oldukça fazla etkilenmiştir. Bu zararların başında yollarımız bozulmuş,kaldırımlarımız kullanılmaz hale gelmiştir. Ayrıca Sitemiz yakınından geçen Dere her yağmurda Sitemizi zor durumda bırakmaktadır. Bunlara Çözüm bulunması için Akdeniz Belediye sınırları içerisinde yer alan Tırmıl Sanayi Sitesi olarak yardımlarınızı bekliyoruz dedi.


Daha sonra konuşma yapan Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş: Sorunlarınız ve Eksiklerinizi Belediye Başkan Yardımcılarıma yanınızda talimat veriyorum ve sizin bu hayati eksikliklerinizi kısa sürede gidereceğiz. Her yağmur yağdığında sizlere büyük zararlar veren dere yatağını da temizleyerek sizlere zarar vermemesi için ıslah edeceğiz dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.