SON DAKİKA
Hava Durumu

BAYRAMLAR DAYANIŞMANIN DORUĞA ÇIKTIĞI GÜNLERDİR

AK PARTİ İl Başkanı Taşpınar, Kurban Bayramı nedeniyle yazılı bir açıklamada bulundu. Bayramların, dayanışma ve kaynaşmanın doruğa çıktığı günler olduğunu belirten Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2014 23:55
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2014 23:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
BAYRAMLAR DAYANIŞMANIN DORUĞA ÇIKTIĞI GÜNLERDİR
 "Sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dayanışmanın doruğa çıktığı, dargınların barıştığı, şefkat ve merhamet duygularının güçlendiği bir Kurban Bayramı'na daha kavuşmanın huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz.

 Lakin yakın coğrafyamızda ve dünya üzerinde bayrama buruk gönüllerle giren mazlum kardeşlerimizin hüzün ve acılarını yüreklerimizde taşıyoruz. Yaşanan bu acıların biran önce bitmesini huzur, güven ve istikrar ortamına kavuşmasını arzu ediyoruz. 

 Yüz yıllarca barış ve adalete öncülük eden bu milletin, bugün de olduğu gibi hükümetimizce yaşanan hiçbir insani drama seyirci kalmadığı, dünyanın neresinde olursa olsun yoksul ve mazlum halkların umut ülkesi olmaya devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın ve İslam Alemi’nin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik eder, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir Kurban Bayramı geçirmenizi temenni ederim.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.