SON DAKİKA
Hava Durumu

BU ZULME BİR SON VER SAYIN SEÇER!

MHP Mersinden İl Başkanı Zeynel Uğur GÖLGELİ Çıkarılan işçi sayıları hakkında açıklama yaptı

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2021 23:26
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2021 23:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
BU ZULME BİR SON VER SAYIN SEÇER!
 Bu zulme son ver sayın SEÇER!
31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinden önce hem CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu, hem şahsınız, göreve geldiğiniz takdirde işçinin emeğiyle uğraşmayacağınıza, işiyle oynamayacağınıza dair namus ve şeref sözü vermiştiniz ancak atalarımız boşuna “ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz” dememişler..
Göreve geldiğiniz günden bu yana; Büyükşehir Belediyesi, MESKİ ve bunlara bağlı şirketlerden yaklaşık 2.700 işçiyi kar, kış demeden, bayram seyran demeden performans düşüklüğü yalanı ile işinden ettiniz.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, oturan insanlar
Şimdi duyuyoruz ki; Zorlu Pandemi koşullarında İşçi ve İşverenin herhangi bir zarara ve kayba uğramaması adına hükümetimiz tarafından uygulanan işten çıkarma yasağını, adeta işçiye zulüm etmeyi fırsat sayan kadrolarınız mobbing malzemesi haline getirmiş ve “madem çıkartamıyoruz öyleyse maaşlarını düşürelim, ikametinden yüzlerce kilometreye öteye sürgün edelim” zihniyeti zuhur etmiştir.
Ülkemizde ve ilimizde zor günler yaşatan hastalık melaneti ve zor yüzünü yeni yeni göstermeye başlayan kış mevsimini hiçe sayarak, nerede kalacaklarını, ne yiyip içeceklerini düşünmeden sürgün ettiğiniz kıymetli emekçi kardeşlerimizi ailelerine, sevdiklerine geri verin ve bu faşizan uygulamaları hayata geçiren kadrolarınızı gözden geçirin sayın Seçer!
Hiç değilse sıcak evinizde, ailenizle mutlu vakit geçirirken bir an gözünüzün önüne bu vahim tablo gelsin!

Resim önizlemesi
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.