SON DAKİKA
Hava Durumu

Çeteden Hapis Yatanlar Aksaray’da Burhanettin Kocamaz’ı Hedef Aldı

İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in Aksaray’da halka hitap ederken, 2008’de Tarsus Emniyeti tarafından düzenlenen Çatalburun Operasyonunda tutuklanan ve cezaevine konan C.T, pankart açarak GİK Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Burhanettin Kocamaz’ın yükselişini hedef aldı. Burhanettin Kocamaz’a tehdit mesajları attığı belirlenen C.T hakkında Kocamaz’ın Savcılığa suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2022 08:36
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2022 09:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
Çeteden Hapis Yatanlar  Aksaray’da Burhanettin  Kocamaz’ı Hedef Aldı

Önceki Dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın, türlü siyasi kumpaslara rağmen siyasi arenada yükselişini sürdürmesi birilerini rahatsız etmeye devam ediyor. 2008’de Tarsus Emniyet Müdürlüğü tarafından Çıkar Amaçlı Silahlı Suç Örgütü’nü çökertmeye yönelik gerçekleştirilen Çatalburun Operasyonunda tutuklanan ve cezaevine konan C.T, İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in Aksaray’da vatandaşa hitap ettiği sırada Burhanettin Kocamaz’ı hedef alan pankart açtı.

 SUÇ ÖRGÜTÜ KURDU, EMNİYETİN OPERASYONUYLA TUTUKLANIP, CEZAEVİNDE YATTI!

Burhanettin Kocamaz’a ve oğlu Mustafa Kocamaz’a tehdit ve şantaj mesajları atan C.T için Savcılığa suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi. Tarsus merkezli, Mersin, Adana, Niğde ve Muğla illerinde 27 Ekim 2008 günü eş zamanlı yapılan planlı operasyonlar neticesinde toplam yakalanan 28 şüpheli arasında yer alan C.T, çıkarıldığı Mahkemece 21 ayrı suçtan işlem görmüş ve tutuklanarak cezaevine konmuştu.

KOCAMAZ: “BİRİLERİNDEN ALDIĞI AKILLA, ŞAHSIMDAN ŞANTAJLA PARA TALEP ETTİ!

” C.T’nin skandal pankart girişimi sonrasında açıklama yapan İYİ Parti GİK Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Burhanettin Kocamaz, “Bu malum şahıs yaklaşık 15 yıl önce Tarsus’ta Şoförler Cemiyeti başkanı iken, Milletvekili olma sevdasıyla birilerinin gazına gelmiş, yaptığı hesapsız işler ve harcamalar neticesinde her şeyini kaybettikten sonra Aksaray’da E-5 Karayolu üzerinde restoran işletmeye başlamıştır. Ben Belediye Başkanlığı yaparken kendisi ile ne Belediye adına, ne de kendi işlerimle alakalı olarak herhangi bir ticari ilişkimiz olmamıştır. Ancak her ne hikmetse bu şahıs, Tarsus’tan ayrıldıktan bugüne kadar bizden herhangi bir alacağı olduğunu söylemedi. Çünkü böyle bir alacağı yoktu. Her ne hikmetse 15 yıl aradan sonra, yaklaşık 10 gündür herhalde bir yerlerden gelen ilham, birilerinden aldığı akıl ve bizzat uydurduğu senaryolarla şahsımdan alacağı olduğunu iddia ederek tehdit ve şantajla para talep etmektedir” dedi.

KOCAMAZ: “MESAJLARINDA BANA SİYASETEN ZARAR VERECEĞİNİ AÇIK AÇIK SÖYLEDİ!

” “Bugüne kadar geçen 15 yılda alacağı olduğunu bize iletmeyen bir kişinin bir anda alacağı olduğunu söylemesi de gerçekten manidardır” diyen Burhanettin Kocamaz, “Mesajlarında da bana siyaseten zarar vermek istediğini açıkça ifade etmektedir. Bizim böyle kuru gürültülere pabuç bırakmayacağımızı da herkes iyi bilir. Bu hadsizin Oğluma ve Şahsıma yazdığı mesajlarla ilgili olarak Avukatımız aracılığı ile savcılığa suç duyurusunda bulunduğumuzu belirtmek istiyor, bağımsız yargının en doğru kararı vereceğine inanıyorum” diyerek Savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.