SON DAKİKA
Hava Durumu

Dinçer Dönemi Bitti ,ESOB' da Veysel Sarı Dönemi Başladı

CHP’den Mersin Milletvekili adaylığı nedeniyle Başkan Talat Dinçer’in istifa ettiği Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde yönetim kurulunca yapılan görev dağılımında oy birliği ile Başkanlık görevine Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı getirilirken, Nihat Dağdelen ve Uçal Mavili Başkan Yardımcısı olarak görev aldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2023 17:49
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2023 17:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
Dinçer Dönemi Bitti ,ESOB' da Veysel Sarı Dönemi Başladı

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde Veysel Sarı dönemi. Başkan Talat Dinçer’in CHP’den milletvekili adaylığı nedeniyle istifa ettiği Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde yönetim kurulunca yapılan görev dağılımında Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı Başkanlık görevine getirildi.

Yapılan görev dağılımında Birlik Başkanvekili Veysel Sarı oy birliği ile Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığına getirilirken, Uçal Mavili ve Nihat Dağdelen ise Başkan vekili olarak görev aldı. Doğan Gündüz, Duran Şen, Hali Metik, Ali Tavman, Faruk Dalkılıç ve Hüseyin Yalın ise yönetim kurulu üyesi olarak belirlendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.