SON DAKİKA
Hava Durumu

Hem Eğlenin Hemde SMA Hastalarına Destek Olun

Çok değerli takipçişerim,Mehmet Fatih Aşkar öğretmeni size daha önceki senelerde sıradışı 23 Nisan etkinliğinde tanıştırmıştım

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2022 22:57
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2022 22:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
 Hem  Eğlenin Hemde SMA Hastalarına  Destek  Olun

Pandeminin ilk günlerinde öğrencilerini evlerine giderek onlara hediye edilen bayramı onlarla kutlamış Pandeminin hüzünlü havasından öğrencilerini uzaklaştırmıstı.

Şimdilerde ise güzel ve anlamlı bir etkinlikle yeniden sayfama konuk oldu Fatih Öğretmen . Saltus Botanik Cafede Pirayem Organizasyon sahibesi Cennet hanımla işbirliği içerinde SMA hastaları ve sokak hayvanları yararına haftada bir gün sizleri bekliyorlar . Eğlence ve bu eğlencenin sonunda vicdanen huzuru vaad ediyorlar .

Fatih Öğretmen etkinliği anlatırken şu sözlere yer verdi ;

PÎrayem Ailesi olarak haftanın bir günü düzenlediğimiz kutu oyunları etkinliğinde eğleniyoruz ve birbirini tanımayan insanlar biranda oyunun içinde kendilerini buluyorlar.

90larin sokak ve caddelerinde enerjiyi oyunumuza taşımak adına o zaman bakkalardan aldığımız mukemmel bir etkinlik planlıyoruz. Konseptimizle beraber ; Yasaklı kelime, Çizerek anlatma, Sessiz Anlatma ve Az kelime ile Anlatma oyunlarimizi 2 takım halinde oynatiyoruz.

Pirayem ailesi olarak gün sonunda Mama kumbarasi ve SMA hastaları için kumbara yapıp oyunculardan gönüllerinden geçtiğince kumbaramıza bırakmalarını istiyoruz.

Birlikte ve dayanışma içinde büyüyerek çok daha güzel işler başaracağız.

Pirayem sahibi ve Kadın Girişimci olarak güzel yüreklere dokunan sevgili Cennet Hanıma teşekkür ederiz.

Bu güzel aile içinde yer alan tüm güzel insanlar iyiki varlar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.