SON DAKİKA
Hava Durumu

İTFAİYE ÖNCE MARTIYI, SONRA TEKNEYİ KURTARDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nda görevli dalgıç adamlar, ayağına misina dolandığı için uçamayan ve denizin yüzeyinde çırpınan martıyı kurtardı. Martıyı karaya bırakmak için çıkan dalgıçlar, martıyı kurtarmak amacıyla yardıma gelen ve motoruna misina dolandığı için karaya vurma tehlikesi yaşayan tekneyi ve sahiplerini de kurtardı.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2021 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2021 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
İTFAİYE ÖNCE MARTIYI, SONRA TEKNEYİ KURTARDI
 Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nda görevli dalgıç adamlar, iki kurtarma operasyonuna imza attı. Önce ayağına misina dolanan martıyı kurtaran ekipler, ardından da martı için yardıma gelen ancak motoruna misina dolanan tekneyi karaya vurmaktan kurtardı. 
Resim önizlemesi

Ayağına misina dolanan martının imdadına Büyükşehir İtfaiyesi yetişti

Sahilde bir martının denizin yüzeyinde çırpındığını fark eden vatandaşlar, durumu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nda görevli dalgıç adamlar denizin ortasındaki martıya yüzerek ulaştı. Çırpınmaktan bitkin düşen martıyı kısa sürede ayağına dolanan misinadan kurtaran ekipler, yarası olmayan martıyı dinlenmesi için karaya çıkardı.

Resim önizlemesi

Kurtarmak için yardıma gelen teknenin motoruna da misina dolaştı

Ekipler, martıyı karaya çıkarıp olay yerinden ayrılacağı sırada denizden gelen yardım çığlıklarını duyunca geri döndü. Martının kurtarılması için yardıma gelen bir tekne de denizdeki başka bir misinanın azizliğine uğradı. Motoruna misina takıldığı için çalışmayan ve karaya vurma tehlikesi bulunan tekne ve sahipleri de itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Resim önizlemesi
Resim önizlemesi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.