SON DAKİKA
Hava Durumu

İYİ Parti Mersin’de Temayül Sonuçları Belli Oldu " KOCAMAZ 12'den Vurdu "

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Milletvekili seçimlerinde aday listelerini ön seçimle belirleyecek olan İYİ Parti’de temayül sonuçları kesinleşti. GİK Üyesi ve Önceki Dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz sandıktan 1. çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2023 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2023 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
İYİ Parti Mersin’de Temayül Sonuçları Belli Oldu " KOCAMAZ 12'den Vurdu "

İYİ Parti milletvekili seçimlerinde aday listelerini oluşturmak için üyelerinin önüne sandık koydu. Mersin’de oy kullanan İYİ Parti üyeleri de 53 aday adayı için oyunu kullandı. Mersin merkez ilçeler için Kongre ve Sergi Sarayında, Bozyazı ilçe teşkilatı Düğü Salonunda diğer ilçelerde ilçe binalarında üyeler için sandık koydu. Saat 17’de tamamlanan oy verme işleminin ardından sayımlara geçildi.

Sonuçlara göre İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Önceki Dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz üyelerden en çok oyu alarak 1. sırada çıktı. Akla hayale gelmeyecek bir kumpas organizasyonuyla 2019 yerel seçimlerine girmesi engellenen Burhanettin Kocamaz, girdiği hiçbir seçimi kaybetmediğini temayül sonuçlarında da ortaya koydu.

Sonuçların kesinleşmesinin ardından sosyal medya üzerinden açıklama yapan Burhanettin Kocamaz, “1 Nisan 2023 günü (dün) yapılan temayül yoklamasında desteklerini esirgemeyerek beni 1.sıraya layık gören tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah cümlenizden razı olsun. Biz birlikte koşturacak ve birlikte kazanacak, hedefimiz olan Güçlendirilmiş Parlamenter sisteme birlikte ulaşacağız. İnanın yarınlar çok daha İYİ ve güzel olacak. Yolumuz ve bahtımız açık, Rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.