SON DAKİKA
Hava Durumu

İYİLER SAHADA"MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR" DEDİLER

İYİ PARTİ Mezitli İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu organizasyon kapsamında ilk olarak Mezitli Teşkilatları ile kahvaltıda bir araya gelen GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz ve ekibi konuşması ve tecrübeli siyasi kimliği ile göz dolduruyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2020 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2020 13:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
İYİLER SAHADA"MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR" DEDİLER
Programa Kocamaz ve yanısıra Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı, İl Başkanı Mehmet Dutar, GİK Y.Üyesi   Mehmet Türe ve Parti yöneticileri katıldılar.
Daha sonra sırasıyla ;
Kuzucubelen,Tepeköy ve Fındıkpınarı Mahallelerimizi ziyaret ederek hemşehrilerinin detleri ile hem hal olan İyi Partililer yeni atanan Mahalle Temsilcilerine belgelerini verdiler. VataÖnceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı ve İyi Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz ;  " Halkla sohbetler sırasında gittiğimiz her yerde şahsıma ve İYİ PARTİ heyetimize göstermiş oldukları ilgi,alaka ve samimiyetten dolayı teşekkür ediyorum ve bu sevgiye sonuna kadar layık olmak için gece gündüz sahadayız.
Halkımızın herzaman yanında ve hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Çıktığımız bu hizmet yolunda Rabbim yar ve yardımcımız olsun " dedi. ndaşların dertlerini dinleleyip notlar tuttular. 
İYİ Parti bu saatten sonra sahadan çekilmeden  HALKLA aydınlık günler hedefine birlikte yürüyeceği mesajını vererek olası bir erken seçime hazırlıklı olmak gerektiğini başta Mersin'in ve Türkiye'nin İYİ PARTİ'YE  ihtiyacı olduğunu vurguladılar. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.