SON DAKİKA
Hava Durumu

KOCAMAZ’DAN BOMBA: “SAYIN SEÇER VE EKİBİ DE YANLIŞ YAPMAYACAK! YAPARLARSA DA SONUCUNA KATLANACAKLAR!

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi yönetimindeki yolsuzluk ve usulsüzlük iddialarını gündeme taşıyan İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, CHP’li Seçer’e peş peşe sorular yöneltmiş ve cevaplarını açıklamasını istemişti. Günlerdir Kocamaz’ın sorduğu sorulara herhangi bir yanıt vermeyen CHP’li Vahap Seçer’e, Mersin Milletvekili Kocamaz bir kez daha seslendi: “Bu konularda cevap vererek beni yalanlayamıyor ve sessiz kalıyorsa, yazdığım tüm iddiaların doğruluğunu kabul ediyor demektir!”

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2024 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2024 12:32
Kaynak: www.bilginhaberci.com
KOCAMAZ’DAN BOMBA: “SAYIN SEÇER VE EKİBİ DE YANLIŞ YAPMAYACAK! YAPARLARSA DA SONUCUNA KATLANACAKLAR!

Mersin tarihinin en başarısız ve hakkında usulsüzlük iddiası en çok olan Büyükşehir yönetimi olarak gösterilen CHP’li Vahap Seçer dönemi tartışılmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda kamuoyunu sallayan iddiaları tek tek CHP’li Vahap Seçer’e açıkça soran Önceki Dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Seçer’in iddialar hakkındaki suskunluğuna dikkat çekti.

Burhanettin Kocamaz, “Sayın Vahap Seçer, sorduğum sorulara yönelik suskunluğunu halen koruyor! Bugüne kadar ‘bu yazdıkların yalan’ diyerek herhangi bir açıklama da yapmadı! ‘Sükût ikrardan gelir’ diye bir deyim var! Bu konularda cevap vererek beni yalanlayamıyor ve sessiz kalıyorsa, yazdığım tüm iddiaların doğruluğunu kabul ediyor demektir! Zira ben bu yazdıklarımla ilgili olarak ‘Hodri Meydan; bu konuları istediğin platformlarda konuşalım’ dediğim halde herhangi bir cevap da alabilmiş değilim!” dedi.

“MERSİN HALKI SEÇİMİNİ İYİ YAPMALI, HESAP VERMEKTEN KAÇINAN BİRİNE MERSİN’İ BİR KEZ DAHA TESLİM ETMEMELİDİR!”

Belediye Başkanının eski tabirle “Şehr-ül emin” yani o kentin en güvenilir, en emin kişisi olmak durumunda olduğuna dikkat çeken İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, “Yani her konuda alnı açık, başı dik olmak zorundadır! Bir Belediye Başkanı güvenilir olmalı, sorgulanmaktan ve hesap vermekten çekinmemeli, Mersin Halkı da seçimini iyi yapmalı, hesap vermekten kaçınan birisine Mersin’i bir kez daha teslim etmemelidir” diyerek Seçer’in iddialar karşısındaki suskunluğuna tepki gösterdi.

“BİZE KARŞI SEÇER, İTİBAR SUİKASTINA GİRİŞTİ ANCAK BAĞIMSIZ TÜRK YARGISI KARŞISINDA RÜSVA OLDU!”

Burhanettin Kocamaz’ın başında olduğu önceki yönetime uydurma tutanaklarla iftiralar attığını kaydeden Burhanettin Kocamaz, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Sayın Seçer, tutturduğu uydurma tutanaklarla bir önceki yönetimi yani bizleri, devr-i sabık ilan etmeye çalışmış, bizim yönetimde bulunduğumuz dönemde görev yapan bürokratların görevlerini kötüye kullandıklarını iddia ederek, yüklenici firma ile birlikte haklarında dava açmış, özellikle beni töhmet altında bırakma gayesiyle itibar suikastına girişmiş ancak Bağımsız Türk Yargısı karşısında rüsva olmuş, amacına ulaşamamış ve hüsrana uğramıştır!

“BU MÜPTEZEL TİPLERLE YARGIDA BİR HESAPLAŞMAMIZ OLACAK!”

Şimdi kraldan fazla kralcılık yapan bazı tipler benim bunları yazmamdan rahatsızlık duyarak şahsıma karşı hakarete varacak kadar ileri giderek iftiralara varan yorumlar yapmaktadır! Bu müptezel tiplerle de elbette yargıda ayrıca bir hesaplaşmamız olacak!

“YOLSUZLUKLARI DEŞİFRE EDİP, HALKIMIZI AYDINLATMAK; TBMM’DE ETTİĞİM YEMİN GEREĞİ BOYNUMUN BORCUDUR!”

Ancak daha önce o Belediyede görev yapmış birisi ve Mersin Halkının seçtiği bir vekil olarak Belediyenin icraatlarını takip etmek, yapılan yanlışları eleştirmek, varsa yapılan usulsüzlükleri, yolsuzlukları deşifre edip halkımızı aydınlatmak, TBMM çatısı altında ettiğim yeminin gereği olarak benim boyun borcumdur!

Hiç kimse kusura bakmasın! Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her nerede ve hangi kamu kuruluşunda olursa olsun yapılan yanlışları eleştirecek, usulsüzlükleri deşifre edecek, herhangi bir yolsuzluk varsa onu da halkımızla paylaşmaya devam edeceğim!

Benim de geçmişimle ilgili herhangi bir yanlışım ya da olumsuz bir durumum varsa, edep çerçevesinde, iftira ve çamur atmadan herkes eleştirebilir, hatta mahkemeye de verebilir! Ben bunda hiçbir mahsur görmüyorum!

Demem o ki, herkes doğruları savunacak! Hiç kimse “Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan olmayacak!”

“SAYIN SEÇER VE EKİBİ DE YANLIŞ YAPMAYACAK!”

Sayın Seçer ve ekibi de yanlış yapmayacak! Yapmayacak ki, biz de burada yazdıklarımızı yazma gereği duymayacağız! Yaparlarsa da sonucuna katlanacaklar! Millet bize güvenerek bir sorumluluk yüklemiş, bir vekalet vermiş ise Milletin hakkını, hukukunu korumak ve savunmak bizim en öncelikli görevimizdir! Bizim hazmedemediğimiz ve savunduğumuz şeyler de bundan ibarettir. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.”

Kaynak: www.bilginhaberci.com

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.