SON DAKİKA
Hava Durumu

MERSİN’İN DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKIYORUZ

Mersinli Ahmet Tamamen Ölümsüzleşti

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2014 22:45
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2014 22:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
MERSİN’İN DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKIYORUZ
 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ‘Mersinli Ahmet Stadı’ ile ilgili yaptığı açıklamada, “Mersin’e katkı sunmuş ve kentin tanıtımında önemli hizmetleri olan değerlerimizi, onların isimlerini bazı önemli tesislere, bulvarlara ve caddelere vererek yaşatabiliriz.” dedi.
Türkiye’de ve dünyada bunun birçok örneği olduğunu kaydeden Başkan Kocamaz, “Fakat suistimale açık olan bu konuda, dikkatli ve seçici olmak zorundayız. Biz de bu bağlamdan yola çıkarak, Türkiye’ye ilk olimpiyat madalyasını kazandıran ve sayısız şampiyonluklarla dünyaya tanıtan Mersinli Ahmet’in adının, bir spor tesisine verilmesi gerektiğine karar kıldık. Mersin’in yetiştirdiği bu nadide sporcumuz, inşallah bundan sonra ismini verdiğimiz stadyum ile birlikte yaşayacak.” dedi.
Meclis Toplantısı’nda gündeme alınan bu konu hakkında, meclis üyelerinin tamamına da verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Başkan Kocamaz, “Biz hiç kimseye ön yargıyla yaklaşan, hakkını teslim etmeyen bir zihniyete sahip değiliz. Hiç kimse de bu kararımızın altında başka bir şey aramasın. Bizim tek amacımız, Mersin’in değerlerine ve Mersin’in yetiştirdiği her anlamda önemli şahsiyetlere sahip çıkmak ve vefa borcumuzu bir nebze de olsa ödemektir.” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.