SON DAKİKA
Hava Durumu

MERSİN SİVİL TOPLUM BİRLİĞİ 10 YAŞINDA

Mersin Sivil Toplum Birliği Platformunun 10. Yıl kutlamalarına istinaden Platform Başkanı İbrahim Kırmızısaç tarafından platforma üye olan 38 dernek başkan ve temsilcilerine kahvaltı verildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2016 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2016 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
MERSİN SİVİL TOPLUM BİRLİĞİ 10 YAŞINDA
Orkide Restaurant’ta gerçekleşen kahvaltıda konuşma yapan başkan Kırmızısaç ‘’ Platformumuz Mersinimize değer katma hususunda her dönem de büyük bir başarı ve büyük bir mesafe kat etmiştir.’’ Diyerek geçmiş dönem başkanlarına bu hususta birer teşekkür belgesi takdim etti.Konuşmasının sonunda 4 Mayıs 2016 saat 09.00’da Mersin Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan Cumhuriyetinin 100. Yılı’na bir mektup yazar mısın komposizyon yarışmasının ödül töreni içinde davet ibraz eden başkan Kırmızısaç üyelere ve kendilerine gönülden destek verenlere teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLENLER;
1.Dönem Başkanı Mehmet Ali Sulutaş( Şehir dışında olduğu için belge Vekaleten Sezgi Karakaya’ya verildi)
2.Dönem Başkanı Rahmetli Ergün Sarıköse( Belge eşi Fatma Sarıköse’ye verildi)
3.Dönem Başkanı Hüseyin Yıldırım
4.Dönem Başkanı Yusuf Orhan Nomer
5.Dönem Başkanı Sertaç Berber
6.Dönem Başkanı Ali Coşkun Fırat( Şehir dışında olduğu için belge Vekaleten Feyyaz Yıldız’a verildi)
ÜYE DERNEKLER
MERSİN BİLİNÇLİ GENÇLİK DERNEĞİ,MERSİN TSG LİSESİ MEZUNLAR DERNEĞİ,GİRİŞİMCİ İŞ KADINLARI DERNEĞİ,BİRLEŞİK EMEKLİLER DERNEĞİ,ADD MERSİN ŞUBESİ,SÜRGÜLÜLER YARDIMLAŞMA KÜLTÜR DERNEĞİ,ANADOLU TÜRKİSTAN İŞADAMLARI DOSTLUK DERNEĞİ,MERSİN YAZARALAR DERNEĞİ,TÜRK KIZILAYI MERSİN MERKEZ ŞUB. ,MYD MERSİN YAZARLAR DERNEĞİ,ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ,MERSİN KENT HABER,İNOVATİF HABER,MERSİN POSTASI GAZETESİ,BİLGİN HABER,SİLİFKELİLER DERNEĞİ,YEREL YÖNETİMLER TAKİP DERNEĞİ,TÜRKİYE EMEKLİ ASTSUBAYLAR DERNEĞİ MERSİN ŞUBESİ,TÜRKÇEYİ GELİŞTİRME VE YAYMA DERNEĞİ,ASLANKÖYLÜLER DERNEĞİ,MERSİN ENGELLİLER GENÇLİK SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ,AKDENİZ BASIN BİRLİĞİ,YEREL BASIN BİRLİĞİ,TÜRKİYE EMEKLİLER DERNEĞİ,SİLİFKE ÇAĞDAŞ GENÇLİK SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ.
KONUK
MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ-PROF.DR.FAİK KANATLI
www.bilginhaberci.com /Ferda Bilgin
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.