SON DAKİKA
Hava Durumu

MEZİTLİ ESNAFI İSYANDA: “40 YILDIR BUGÜNÜ BEKLİYORUZ”

Mezitli Küçük Sanayi Sitesi'nin yapılması için mevcut sanayi sitesi esnafı tarafından destek eylemi yapılacağı gündeme geldi.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2021 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2021 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
MEZİTLİ ESNAFI İSYANDA: “40 YILDIR BUGÜNÜ BEKLİYORUZ”
 Son dönemde Mersin’i Türkiye’nin gündemine taşıyan Mezitli Küçük Sanayi Sitesi için Mezitli esnafı da harekete geçti. Bölgede sanayi sitesinin ihtiyacı birçok kesimin temsilcisi tarafından ifade edilirken, konuya ilişkin mevcut Küçük Sanayi Sitesi esnafı da yeni siteye destek verdi. Özellikle sitenin farklı bir ilçeye taşınmasına ilişkin söylentilerin karşın, Mezitli esnafı bu durumun ilçeye zarar vereceğini belirterek, yatırımın önemine vurgu yaptı.
MEZİTLİ ESNAFI İSYANDA: “40 YILDIR BUGÜNÜ BEKLİYORUZ”EYLEM HAZIRLIĞI VAR

Konuyla ilgili bir başka gelişme de sitenin yapılmasını isteyen esnafın bu yönde bir eylem yapacağı oldu. Sitenin farklı bir ilçeye taşınmasını istemeyen esnafın, yakın zamanda bu düşüncelerini toplu bir şekilde dile getirmesi bekleniyor.

“40 YILDIR BUGÜNÜ BEKLİYORUZ”

 Mezitli Küçük Sanayi Sitesi hakkında bir açıklama yapan esnaf, “40 yıldan beri biz bugünü bekliyorduk. Şimdi ne oldu, ‘vurun abalıya’ mı oldu? Biz ne kadar zor şartlarda çalışıp evimize ekmek götürüyoruz, bir baksınlar. Bizlerin daha iyi bir şartlarda çalışmaya hakkımız yok mu? Bizim üretim yaparak ülke geneline hizmet eden esnaflarız, ‘vur abalıya’ olmasın. Yeter artık” dedi.

MEZİTLİ ESNAFI İSYANDA: “40 YILDIR BUGÜNÜ BEKLİYORUZ” ile ilgili görsel sonucu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.