SON DAKİKA
Hava Durumu

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ UYSAL: DÜRÜST SİYASET CUMHUR İTTİFAKINDA

Mersin Milletvekili Levent Uysal, Cumhur İttifakı'nın adaylarıyla Gülnar, Aydıncık ve Bozyazı'yı ziyaret etti. Adaylara desteklerini belirtti ve halkla buluştu. Cumhur İttifakı'nın seçim çalışmalarının hızla devam ettiğini vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2024 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2024 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ UYSAL: DÜRÜST SİYASET CUMHUR İTTİFAKINDA

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal, Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ile Gülnar, Aydıncık ve Bozyazı ilçelerini ziyaret etti. Milletvekili Uysal "Gülnar, Aydın ve Bozyazı ilçelerimizde Cumhur İttifakı gücü, hizmetleri devam edecek. Büyükşehir Belediye Başkanlığına Serdar Başkanımız da seçildikten sonra da bu ilçelerimiz uygun altyapılara, konforlu yapılara kavuşacak."şeklinde konuştu. 

Yerel seçimlere 10 günden az bir zaman kala, Cumhur İttifakı’nın tüm kademeleri Mersin'de gezilmedik yer çalmadık kapı bırakmıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal, yerel seçim çalışmaları kapsamında Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ile Gülnar ilçesine bağlı Köseçobanlı, Kuskan ve Dayıcık Mahallerinde vatandaşları dinledi. 


Yağmurlu havaya rağmen Köseçobanlı Mahallesi'nin yoğun katılımına teşekkür ederek sözlerine başlayan Uysal "Gülnar Belediye Başkan Adayımız Fatih Önge, sizlerin evladı. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı Belediyeciliği Gülnar'a, Gülnarlı kardeşlerimize kaliteli işler yapmayı sürdürecek. Siyaseti herkes yapar ama temiz siyaset yapabilmek ayrı bir ustalık ve vicdan gerektirir. Dürüst siyasette Cumhur İttifakı'ndadır. Seçmenin oyu satın alınamaz çünkü oy iradedir, namustur. Gülnar ilçemizde gerçek belediyeciliği ve dürüst Başkanlığı yapabilecek tek birisi vardır o da Fatih Önge başkanımızdır. Hem Fatih başkana hem oylarınıza sahip çıkacağınızdan hiç şüphemiz yok."şeklinde konuştu.

Gülnar'ın ardından Aydıncık ilçesine geçen Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal, Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ve Aydıncık Belediye Başkanı ve Adayı Ferat Aktan ile esnaflara hayırlı işler diledi ve Milliyetçi Hareket Partisi Aydıncık Seçim İletişim Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

"Aydıncık Ferat Başkanla güzel" diyerek sözlerine başlayan Uysal "AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi artık bir bütün ve tek yürek oldu. Geneldeki birliktelik yerele de yansıyor. İnşaallah 31 Mart akşamı Mersinli hemşehrilerimizin takdirleriyle Serdar Başkanımız Büyükşehir Belediye Başkanımız olacak, Ferat Başkanımız Aydıncık'a hizmet furyasını sürdürecek. Yaparsa Cumhur İttifakı Yapar. Şeffaf Belediyecilik bizdedir, liyakatli kadrolar bizdedir." ifadelerine yer verdi. 

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal, orucunu ise Bozyazı iftar programında açtı. Yoğun katılımın olduğu iftar programında Bozyazılılara hitap eden Uysal, duyduğu memnuniyeti belirterek ev sahipliği yapan Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya'ya teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.