SON DAKİKA
Hava Durumu

ORTODOKS KİLİSESİ’NDEN MHP MERSİN İL BAŞKANI SERDAR SOYDAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MHP Mersin İl Başkanı Serdar Soydan, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen kongrede seçildikten sonra Ortodoks Kilisesi Pederi Coşkun Teymur ve Ortodoks Kilisesi Cemaat Başkanı Can Arap'ın hayırlı olsun ziyaretini kabul etti. Soydan, ziyaret sırasında Mersin'in hoşgörü ve çeşitliliği vurgulayarak, her dinin kucaklandığı bir kent olduğunu ifade etti. Ayrıca, Mersin'deki birlik ve dayanışma kültürünü vurgulayarak teşekkürlerini iletti.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2023 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2023 17:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
ORTODOKS KİLİSESİ’NDEN MHP MERSİN İL BAŞKANI SERDAR SOYDAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER DİNİ KUCAKLAYAN HOŞGÖRÜ KENTİDİR


Geçtiğimiz hafta sonu yoğun katılımla gerçekleşen Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresi’nde delegelerin tamamının oyunu alarak MHP Mersin İl Başkanı seçilen Serdar Soydan, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.
Ortodoks Kilisesi Pederi Coşkun Teymur ve Ortodoks Kilisesi Cemaat Başkanı Can Arap, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Serdar Soydan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Soydan “Kadim kentimiz Mersin; her din, kültür ve medeniyete ev sahipliği yapıyor. Böylesi hoşgörü cenneti Mersin’de sizinle yaşıyor olmak mutluluk verici.” şeklinde konuştu.


MHP Mersin İl Başkanı Serdar Soydan, Ortodoks Kilisesi Pederi Coşkun Teymur ve Ortodoks Kilisesi Cemaat Başkanı Can Arap’a teşekkür ederek “Mersin’de yaşayan, Mersin’de ekmek kazanan her vatandaşımız bizim başımızın tacıdır. Mersin bu noktada da özel bir kent. Her dini kucaklayan ve insanına sıkı sıkı sarılan bir yer. Örneğin Mersin Şehir Mezarlığı, her dinden insanın kabri burada. Yaşarken de el eleyiz, Hak kapısında biriz. Sevincimizi ortak yaşarız, acımızı ortak paylaşırız. Ortodoks Kilisesi Pederi Coşkun Teymur ve Ortodoks Kilisesi Cemaat Başkanı Can Arap kongremiz sonrası hayırlı olsun ziyaretine geldiler, kendilerine çok teşekkür ederim.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.