SON DAKİKA
Hava Durumu

ÖZKAN " TARSUS EVET İNŞALLAH "

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mersin Milletvekili Hacı Özkan,“Yeni sistem ile esnafı, emekçisi Milletvekili olamayacak diyorlar. Herkes kendi yakınını Milletvekili yapacak diyorlar. Ben esnafım. Ben nasıl Milletvekili olduysam herkes olabilir.” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2017 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2017 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
ÖZKAN " TARSUS EVET İNŞALLAH "
 Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül ve Tarsus İlçe Teşkilatıyla birlikte 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan halk oylaması evet kampanyası için il genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İlk olarak Tarsus İlçesi’ndeki tarihi Atatürk Çarşısı esnafı ile bir araya gelen Vekil Özkan, daha sonra Tarsu AVM’yi ziyaret ederek buradaki vatandaşlardan evet oyu vermeleri için destek istedi. Ev ve Kahvehane ziyaretleri de yapan Milletvekili Hacı Özkan, “Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız evet oyu vereceklerini söylüyor. Bu millet 2002’de Türkiye’nin çarkını nasıl döndürdüyse, 16 Nisan’da da evet oyu vererek Türkiye’nin miladını değiştirecek” dedi. 

VATANDAŞTAN ÖZKAN'A YOĞUN İLGİ

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mersin Milletvekili Hacı Özkan, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan referandum için esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Mersin’in Tarsus İlçesi’nde ki Atatürk Çarşısı esnafı ile bir araya gelen Vekil Özkan, burada esnafın yoğun ilgisi ile karşılaştı. Tek tek bütün esnafı gezen Özkan, esnaf ve vatandaşlara AK Parti’nin yeni projelerini ve 16 Nisan’ın ardından sandıktan evet oyu çıkarsa Türkiye’de gerçekleştirilecek yeni projeleri aktardı.

ÖZKAN, “BEN NASIL VEKİL OLDUYSAM DİĞER ESNAF ARKADAŞIM DA OLUR.”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Kendi yakınlarını Milletvekili yapacaklar.” Söylemine atıfta bulanan Özkan, “ AK Partimizde işçi de, emekçi de, esnaf da Milletvekili olacak. Ben bir esnafım. AK Parti’de eğer böyle bir ayırım yapılsaydı ben vekil olamazdım. Ben nasıl Vekil olduysam diğer esnaf arkadaşlarım da olabilir. Emin olun ki sandıktan evet oyu çıktığında artırılan Milletvekili sayısıyla vekillerimiz illerle daha çok ilgilenecek ve sorunlara daha çabuk çözüm bulacağız.” diye konuştu. 
Ev ve Kahvehane ziyaretlerini de sürdüren AK Parti Vekili Hacı Özkan, burada yaptığı konuşmada, “Güvenli ve huzurlu Türkiye, lider ve öncü bir Türkiye için 16 Nisan’da sandıktan evet oyu çıkaracağız inşallah” Dedi.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.