SON DAKİKA
Hava Durumu

RANT VE KUMPASLARIN KOL GEZDİĞİ ŞEHİR

Garson çay getir birader ! Demli olsun.Mevzu baya derin...

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
RANT VE KUMPASLARIN KOL GEZDİĞİ ŞEHİR
Rantcıların kıyasıya kapıştığı ,rüşvetin ve ihanetin en üst düzeyde yapıldığı,

park ,kaldırım ve yol hikayesi ile devletin parasının çalındığı,sahillerinin barlara, alkollü restorantlara peşkes çekildiği ,tarım arazilerine imar adı altında betonlar dikildiği ,seçilmişlerle atanmışların ölümüne savaştığı ,arkadaş eş dost muhabbeti ile atamaların yapıldığı ,elektrik direklerine bayrak takarak , iki tane küçük park yapıp belediye başkanlığı reklamı yapan rantçıların,2/b hazine arazilerini üzerlerine geçirenlerin , Milletin önünde kavgalı görüntüsü veren siyasi partilerin arka planda şirketlerde ,ihalelerde ortaklıkların yapıldığı ,Fetöcü işadamlarını kurtarmak için Cumhurbaşkanımızın adını kullanan kahpelerin yaşadığı ,maddi durumuna göre yargılamaların yapıldığı , Siyasilerin insanları alevi ,kürt ,Türk ,arab mahalleleri diye ayırdığı ,sesini duyuramayan çiftçilerin yaşadığı Şehirdir Mersin !!!

Yalan ,dümen ve kumpasların sokaklarında kol gezdiği ,cafe bilmem ne halt isimli laçka yerlerde liseli ve üniversiteli kızların tuzağa düşürüldüğü ve insanların görmezden geldiği, bananecilerin yaşadığı şehirdir Mersin !

Lüx ve süper bir şehir hastanesi olan ama hastanenin etrafında bir tane ,insanların oturabileceği yer olmayan ,hastanenin kantinine insanların gebe bırakıldığı ,eczanenin bir kişiye tahsis edildiği ,koskoca hasteneye gidecek yol ,yolda hastaneye gider tabelası bile olamayan şehirdir Mersin !

Her hastanenin yakınında "Nöbetçi Eczane" olması gerekirken ,ara sokaklardaki eczanelere Nöbetçilik verilen ,hasta insanların gece yarılarında Navigasyonla sokak aralarında eczane aradığı şehirdir Mersin !

Araba satacak lüx satış sitesi olan ,ama tarımla uğraşan insanlara yönelik hiçbir komplexsin yapılmadığı ,çiftçinin hal denilen karmakarışık denetimsiz ,düzensiz yerlere mahkum edildiği ,şeftali üreticisinin sorununu çözecek bir Meyvesuyu ve Marmelat  Fabrikası yapmaya bile tenezzül etmeyen sözde siyasetçilerin yaşadığı şehirdir Mersin !

Zengin fetöcülerin dışarda ,zengin olamamışların hapisde yattığı ,sohbet evlerine insanları çağıran evinde sohbet veren ,himmet toplayanların,finansörlük yapanların dışarda ,300 lira heray himmet verenlerin içerde olduğu şehirdir Mersin !

Kurum müdürlerinin siyasilere yalakalıkda yarışdığı,okulu olmayan mahalleler ve tavanı dökülen sınıflar ,üzerinde giyecek montu ,ayagında yağmurda giyecek botu olmayan öğrencilerimiz varken ,spor adı altinda trilyonların harcandığı ,Millieğitim İl Müdürüne para yok ,Spor İl Müdürüne para çok harca yavrum kafana göre denilen şehirdir Mersin ! 

Limani olan ama limanının Mersine hiç faydası olmayan rantların ve kaçak işlerin döndüğü şehirdir Mersin ! 

Bütün siyasi partilerin tek baron tarafından yönetildiği o baronunda Fetöcü olduğu bilindiği halde dosyalarının para gücüyle kapatıldığı ,adliyesinde hala FETÖCÜ hakim ve savcıların temizlenemediği şehirdir Mersin ! 

Eksozcunun ,eczanenin ,fırının ,otogalericinin ,hurdacının ,bakkalın ,kömürcünün yan yana dükkan açtığı görsel olarakda laçkası çıkarılmış şehirdir Mersin !

100 lira kasadan açık verdi diye 3 ay hapis cezası alan memurla ,devleti trilyonlarca lira dolandıran ve hakkında açılmış bütün dosyalardan beraat eden kişilerin birarada yaşadığı ,siyasetle ticaretle içli dışlı savcıların olduğu şehirdir Mersin !

Vaad üzerine hayallerin kurulduğu ,1 milyon tl lik evlerde oturup maaş yetmiyor deyip hükümeti karalayanlarla ,1600 lira maaşla bunada şükür diyen insanların yaşadığı şehirdir Mersin ! 

İki lafı bir araya getiremeyen ,giydiği takım elbise ayakkabı ile övünen ,şaklaban siyasetçilerin başına bela olduğu şehirdir Mersin ! 

30 kadar üstakıl olan kan emici insanın son 20 yıldır yönettiği ve köy halinde kalmasını sağladığı Şehirdir Mersin ! 

Garson hesabı getir kalkıyorum...
Bmc 'me bineyim.Suzan'ımı görmeye gideyim...

İsa Genç


Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, bulut, gökyüzü, gökdelen ve açık hava

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.