SON DAKİKA
Hava Durumu

TANTUNİCİLİKTEN BAŞKAN YARDIMCILIĞINA

Kamuoyunda günlerdir beklenen sürpriz bir atama bugün gerçekleştirildi. Ak Parti Mersin Milletvekili Özkan tüm Türkiye’de Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına atandı

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2016 19:09
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2016 19:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
TANTUNİCİLİKTEN  BAŞKAN YARDIMCILIĞINA
 Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan tüm Türkiye’de Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına getirildi. Milletvekili olduğu günden beri AK Parti içerisinde önemli ve kritik görevlere getirilmesi tartışılan Özkan için Partisinde çok önemli bir görevlendirme yapıldı. Doğrudan Başbakanlığa bağlı olan ve yerel seçimlerde adayların belirlenmesinden, mevcut belediye başkanı ve yerel yöneticilerin çalışmaları, belirlenmeleri, denetlenmelerine kadar bir dizi görevi üstlenip yerine getiren birimin başkan yardımcılığına Hacı Özkan getirildi.

 Geçtiğimiz yıllarda Mersin’de yerel yöneticiliğe talip olan ve Akdeniz ilçe Belediye Başkanlığına aday olan Özkan, o dönemdeki projeleri, yaptığı saha çalışmaları ve analizleri ile tüm partilerin ve adayların dikkatini üzerinde toplamıştı.

Hacı ÖZKAN’IN Ak PARTİ YEREL Yönetimlerden sorumlu BAŞKAN yardımcılığına getirilmesi, hem MERSİN yerel seçimleri hem de TÜRKİYE’DEKİ YEREL SEÇİMLERDE etkisinin, katkısının ve stratejisinin önemli rol oynayacağını gösteriyor.

Ak PARTİ’nin Mersin yerel seçimlerinde başarı gösterememesi üzerine yoğun tartışma ve görüş ayrılıklarının olduğu partide bundan sonra Mersin yerelinde başarı için neler yapılması gerektiği, doğru adımların ve “ adamların “ belirlenmesinde Hacı Özkan’ın görüş ve önerilerinin de bu süreçte çok önemli bir rol üstleneceği vurgulandı.

Ak Parti Genel Merkezi ve Başbakanlık çevrelerinden alınan bilgilere göre, Mersin’de yerel seçimlerde bir türlü istenen başarının sağlanamamasının nedeni hakkında Özkan’dan ayrıntılı bir rapor talep edildi. Hacı Özkan’ın son üç yerel seçimle ilgili raporu Genel MERKEZ YÖNETECİLERİNE sunduğu ve yaptığı tespit ve eleştirilerin de Genel Merkez yöneticilerince özenle irdelendiği ve dikkate alındığı belirtildi.

Bu süreç sonunda Başbakan Binali Yıldırım’ın da öneri ve direktifleri doğrultusunda Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan’ın Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına getirildiği ve önümüzdeki süreçte başta Mersin olmak üzere yerelde başarı kazanılamayan birçok merkezde bir ekip olarak yeni projeler hazırlanacağı ve Özkan’ın da başında bulunacağı bir ekiple tüm Türkiye’de çalışmalar yapılacağı duyumu elde edildi.

Doğrudan Başbakanlığa bağlı olarak çalışan AK Parti yerel yönetimlerden sorumlu Merkezin başında deneyimli bir isim olan Erol Kaya bulunuyor. Erol Kaya’nın tüm Türkiye’de birkaç yardımcısından biri olan ve Mersin’den seçilen Hacı Özkan’ın bu ekiple birlikte Başbakan Yıldırım’a, Özkan’ın deyimi ile ; Türkiye yerel yönetimler ve yerel seçimlerinin MR’ını çekecek ve bu bilgiler doğrultusunda da seçim stratejisi belirleyecek ..

Özkan’ın Memleketi olan MERSİN’DE de, Mersin Milletvekili olan Hacı Özkan’ın bu göreve getirilmesinden dolayı heyecan ve mutluluk vardı. Haberin Ajans Politik haber sitesinde duyulmasından itibaren Özkan’ı arayan ve kutlayan binlerce Mersinli gelecek yerel seçimler için Mersin’de Özkan’ın tespitleri doğrultusunda çalışmaların başlanacağını dile getirdi.

Özkan’ın da önümüzdeki günlerde yeni görevi gereği Tüm Türkiye ile birlikte Başta Mersin’de bir çalışma başlatacağı ve bu çalışmalara hiç ara vermeden seçime kadar yüzlerce partili partisiz kişi ile görüşerek bir yol haritası belirleyerek başkanlığa sunacağı belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.