SON DAKİKA
Hava Durumu

TARSUS BASINI TÜRK DÜNYASINDA

Tarsus Medya Mensupları Derneği yönetimi bir başarıya daha imza attı.Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu yönetim kuruluna Tarsuslu gazeteci getirildi.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2014 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2014 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
TARSUS BASINI TÜRK DÜNYASINDA
FERDA BİLGİN-Dünya Gazeteciler Federasyonu bünyesindeki Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu, Tarsus basınındaki başarılı çalışmalarından dolayı Tarsus Medya Mensupları Başkanı Okan Çalışkan’ı yönetime aldı.
Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Muhasip yönetim kurulu üyesi olarak göreve getirilen Okan Çalışkan’ı tebrik ediyoruz.
Medya Mensupları Derneği yöneticileri, Tarsus Ekspres Gazetesi Editörü Yakup Boncuk, Zirve Gazetesi Sahibi Ferhat Günaştı, Güney Tv Genel Müdürü Durmuş Yıldırım, Radyo Tempo ve Tempo Gazetesi sahibi Ayşe Şahin Doğan, Olay Haber gazetesi sahibi ve Sözcü Gazetesi muhabiri Özcan Aslan ve Akkoza Gazetesi sahibi Hasan Selenoğlu daha önce de Tarsus basınından bir kişiyi Mersin Cemiyet yönetimine, yine Tarsus basınını Türkiye Gazeteciler Federasyonu ile Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Basın Vakfına üye olarak aldırmayı sağlatmışlardı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.