SON DAKİKA
Hava Durumu

TEK SEVDAMIZ MERSİNİDMANYURDU

Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Mahmut Karak, yönetimi ile birlikte Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezinde bir basın toplantısı düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2017 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2017 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
TEK SEVDAMIZ MERSİNİDMANYURDU
 Karak ve yönetiminin düzenlediği basın toplantısında geçtiğimiz günlerde Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve AK Parti İl Başkanı ve yönetimi ile ilgili yaptığı açıklamaların yanlış yorumlandığını ve değerlendirildiğini söyledi. 

Basın toplantısına getirdi
ği yönetim kurulu üyelerinin bir çoğunun Ak Parti ile organik bağı olan kişilerden oluştuğunu söyleyen Başkan Karak, “ Geçtiğimiz günlerde Sayın Bakanımız ve Ak Parti İl yönetimimizden yaptığımız basın toplantısıyla destek istedik. Ne yazık ki burada kullandığımız söylem ve üslup bazı çevrelerden tepki aldı. Söylemlerimiz farklı değerlendirildi ve bazı kişilerin bizi yanlış yorumlamasına neden oldu. Buradan açıkça söylemem gerekir ki bizim Sayın Bakanımıza da il Başkanımıza da sevgi ve saygımız sonsuzdur. Biz sadece içinde bulunduğumuz durumun vahametini kendilerine sunduk. Ama bazı güçler bizim AK parti karşıtı bir tavır sergilediğimizi Bakanımıza ve İl Başkanımıza dikte etmeye çalışş. Bizi tanıyanlar kişiliğimizi de dünya görüşümüz de yakından bilir. Ancak idman yurduna biz engelsek gereğini de yaparız;sözlerimizin çarpıtılarak asıl derdimizi serzenişimizi birileri farklı anlatıp bizi yanlış tanıtan kişiler hala İdman Yurdundan ellerini çekmiş değiller. “ dedi                                                                                                
Hangi siyasi görüşte olunursa olunsun biz emeğe saygı duyarız şahsımın siyasi görüşü zaten herkesçe bilinir ama biz burada sadece mücadelemiz  İdman Yurdu içindir. 
 
Kulüb olarak  hem mali hem de sportif açıdan zorlu bir süreçten geçiyoruz. İşimizin zor olduğunu biliyoruz. Bu kulübe bizden daha iyi şeyler yapacak birileri varsa kulübün anahtarını vermeye ve bu kulübe hizmetkar olmaya hazırız. Bize söylesinler istifamızı sunalım. Eğer varsa bir sıkıntı takım zarar görmeden bunu yaparlarsa iyi olur. Kulüp başkanı olarak burada çok büyük oyunların var olduğunu düşünüyorum. Biz tek sahada parasızlıkla mücadele etmiyoruz. Futbolcularımızın yokluğuyla da mücadele ediyoruz.  
Biz bu yola gövdemizi koyduk. Bu yolda kazalar olabilir ama bu mücadeleyi bırakaca
ğız anlamına gelmiyor.

Farklı oyunlar oynanmasına, hamleler yapılmasına gerek yok. Yazık günah. Biz spor takımıyız. Burada olmak büyük şereftir. Burası siyaset üstü bir yer. Mersin'in komple temsil edildiği bir nokta. Ama birileri buranın önüne tam engel koymuş ve o şekilde gitmiş. Benim spordan hariç siyasi görüşüm, zikrim bellidir. Ona rağmen kendi fikriyatı ile buradaki siyasi güçlerin önüne geçmeye çalışan, bizi yanlış tanıtan bazı arkadaşlar halen Mersin İdmanyurdu'nun üzerinden elini çekmiş değil. 
Mersin İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı Mahmut Karak, Manisa'dan beklemedikleri bir sonuçla döndüklerini ifade ederek; " Manisa'dan çok üstün bir sonuç alacağımızı, 2-3, 3-0 gibi bir skorla döneceğimizi bekliyorduk. Ancak çok tutuk bir oyun ve sahaya istediğimiz oyunu yansıtamamamızdan dolayı mağlup olduk. Büyük bir özveri ile çalışan, kendilerini ispat etmeye çalışan, tabiri caizse bir "kurtuluş mücadelesi" veren futbolcularımız ve yönetimimiz var. Mücadelemiz sonuna kadar devam edecek.  
                                                                                                     
Şu ana kadar yöneticilerden topladıkları paranın 2 milyon TL’ye yaklaşğını söyleyen Başkan Karak, “ Bir çok yönetici arkadaşımız kulübe imkanlarınca katkı sağlıyor. Şu ana kadar 2 milyon TL’ye yakın bir rakam topladık. Futbolcuların ve dönemi  gelen borçları ödüyoruz. Sayın Başkanımız Burhanettin Kocamaz da geçen hafta 250 BİNT katkı sağladı. Ama bu desteklerin devam etmesi gerekiyor. Ayrıca bizde piyango , SMS kampanyası ve destek gecesi gibi kısa vadeli çözümler için yoğunlaştık. Bu kritik dönemde sıcak para akışını sağlamak için bu tip yöntemler uygulamamız gerekiyor.” Şeklinde konuştu. Son olarak " Lütfen Mersin'in 92 Yıllık Takımına Sahip Çıkalım " sözlerini özellikle vurgulayan Karak İdman Yurdu herhangi bir siyasi partinin arka bahçesi gibi gösterilmesinden vazgeçelim TEK SEVDAMIZ MERSİN İDMANYURDU  diyerek basın toplantısı sona erdi. Görüntünün olası içeriği: 11 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.