SON DAKİKA
Hava Durumu

YİĞİDİ ÖLDÜRÜP, HAKKINI YEDİLER!

Mersin Şehir Hastanesi, Cumhurbaşkanı, Başbakan ve çok sayıda bakanla açıldı. Adeta görsel şölene dönen açılışta siyasi şovlar, seçim propagandaları sükse yaptı. Bir tek eksi vardı, o da milyonluk yatırımın arsasını ücretsiz tahsis eden Başkan Hamit Tuna unutuldu. Bundan daha kötüsü ise Başkan Kocamaz siyasi şova yenik düşerek dava arkadaşı Hamit Tuna'yı unutanlar kervanına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2017 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2017 10:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
YİĞİDİ ÖLDÜRÜP, HAKKINI YEDİLER!
KAYNAK/SERKAN AVCI
Milyonluk yatırımlarla Avrupa’nın en büyük, Türkiye’nin ise İlk Entegre Şehir Hastanesi olma özelliğini taşıyan Mersin Şehir Hastanesi projesinin hayata geçirilmesinde en büyük desteği veren Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna unutuldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Başkan Tuna’nın adını dahi ağzına almadı. Başbakan siyasi şov yaptı; ‘evet’ istedi. Cumhurbaşkanı ise 14 yıllık hayalimdi, gerçek oldu dedi. Bir tek Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ne ilçenin adını tam söyledi ne de başkanın adını ağzına aldı. "Toros Belediye Başkanı'na teşekkür ederiz" dedi.


MHP’Lİ KOCAMAZ BİLE UNUTTU!

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin’in MHP’li 2 büyük güç adamı olarak biliniyor. Herkesin unutması normal karşılansa da MHP’li Başkan Kocamaz’ın MHP’li Başkan Tuna’yı unutması açılışta hafızalara kazınan an oldu. Başkan Kocamaz, devlet büyüklerinin karşısında siyasi şova yenik düştü, milyonluk arsayı ücretsiz tesis eden dava arkadaşı Başkan Tuna’yı unuttu. Herkes tarafından unutulup, kurdele kesiminde bile yer almayan Başkan Tuna’ya program bitiminde, sosyal medya üzerinden destek mesajları yağdı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.