SON DAKİKA
Hava Durumu

AK PARTİ MERSİN İL YÖNETİCİLERİNE ŞANTAJ

AK Parti Mersin İl Yönetiminde yer alan bazı isimler hakkında bazı gazetecilerin mail hesaplarına “Reisin Fedaileri” kod adlı hesaptan “iddialar” gönderildi. İsimsiz bir hesaptan gönderilen bu mailin sonunda yer alan tehdit ve şantaj, akıllara Mersin’de daha önce yaşanan ve Yargı’ya taşınarak kimliği tespit edilen “Gizli Tanık” kumpasını getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2021 18:38
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2021 18:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
AK PARTİ MERSİN İL YÖNETİCİLERİNE ŞANTAJ
 25 Ocak’ta 7. Olağan İl Kongresine hazırlanan AK Parti Mersin İl Teşkilatı’na “Reisin Fedaileri” kod adlı hesabın gölgesi düştü.

AK Parti Mersin İl Yönetiminde yer alan bazı isimlerle ilgili bel altı iddiaları gündeme taşıdığını iddia eden hesap, bazı gazetecilerin mail adreslerine bu iddiaları yolladı.

İDDİALARIN ARDINDAN TEHDİT VE ŞANTAJ GELDİ

Bu iddiaların ardından il yönetimine mesaj da yollayan Reisin Fedaileri hesabı, “Bu iddialar yalan derseniz, Kurum müdüründen başlayarak –ki biz bunu istemeyiz- tek tek her şeyi paylaşırız” yazdı.

İddia sahibi isimlerin kongre listesinde tekrardan yazılması durumunda basına bu iddiaların detaylarını servis edeceklerini öne süren Reisin Fedaileri hesabı,

“Bu kamuoyuna ilk açıklamamız. Eğer bu durumlar düzeltilmezse ikinci açıklamamızda ispatlı olarak yapacağız ki biz bunu asla yapmak istemeyiz. Ayrıca arkadaşlarımız gerek yazılı gerek sözlü gerek sosyal medyada aylarca size uyarılarda bulunduk, dinlemediniz. Bunu reise yapmanıza asla izin vermeyeceğiz” şantajında da bulundu. 

Ak Parti İl Başkanı Cesim Ercik ve Yönetiminden iddalara karşı henüz bir açıklama yapılmadı.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.