SON DAKİKA
Hava Durumu

AKŞENER" MAOCU NEFERİNİ ÜLKÜCÜ EDİP EVLENDİM"

Meral Akşener, "Doğu Perinçek benden hiç hoşlanmaz muhtemelen bir Maocu neferini ülkücü edip evlendiğim için olabilir" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2021 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2021 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
AKŞENER" MAOCU NEFERİNİ ÜLKÜCÜ EDİP EVLENDİM"
 Armağan Çağlayan'ın YouTube'daki kanalında yayınlanan "GörBeni" programına konuk olan isim bu kez İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'di.

Eşiyle ilgili az bilinen bir gerçeği açıklayan Akşener, "Eşim CHP Üst Kurul Delegesi bir babanın oğlu, orada ortanın solunun biraz daha soluna geçmiş, o devirde Maocu olmuş. Sanırım Doğu Perinçek benden hiç hoşlanmaz muhtemelen bir Maocu neferini ülkücü edip evlendiğim içindir" dedi.

"SANIRIM DOĞU PERİNÇEK BENDEN HİÇ HOŞLANMAZ"

Armağan Çağlayan'ın "Abilerinizden birinin sol görüşlü olduğu söylenir?" sorusu üzerine Meral Akşener, "Hayır, benim abim tek, eşim sol görüşlüdür. Eşim, CHP üyesi, üst kurul delegesi bir babanın oğlu. O devirde Mao'cu olmuş bir arkadaş. Sanırım Doğu Perinçek benden hiç hoşlanmaz. Muhtemelen bir Mao'cu neferini ülkücü edip evlendiğim için olabilir. Ben il başkanının kız kardeşiyim. Ne kadar Marksist kitap varsa okumuştum, adamı ikna edeyim diye. Antitez geliştirmek için okumadığım kitap kalmadı ama başarılı oldum" açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.