SON DAKİKA
Hava Durumu

24 HAZİRAN'DA TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ OYLANACAK

AK Parti Mersin Milletvekili Adayları, Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye, Güçlü Mersin için 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçim çalışmalarına devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2018 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2018 11:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
24 HAZİRAN'DA TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ OYLANACAK
 ZORLU HEDEFLERE KOŞMAK İÇİN HAZIRIZ

 

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, Milletvekili adayları Zeynep Şemsi Aysalar ve Muhammed Emin Erden Seçim çalışmalarını Tarsus ilçesinde köy  ziyaretleri yaparak destek istedi. AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, ‘’Yine milletimizin huzurundayız. AK Parti olarak 2002’den bu yana yaşadığımız büyük demokratik dönüşümün oluşturduğu siyasi olgunluk, bilgi ve tecrübe birikimimizle, hepsi  birbirinden değerli, yetişmiş kadrolarımızla yeni dönemde de ülkemize ve milletimize yeni bir hamle yaptıracak zorlu hedeflere koşmak için hazırız.’’ Şeklinde konuştu.

AK PARTİ VERDİĞİ SÖZLERİ TUTAR

 

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Milletvekili adayları Mehmet Sait Kayan, Orhan Kemal Yüksel ve Naci Durmaz Seçim çalışmalarını Akdeniz ilçesinde esnaf ve ev ziyaretleri yaparak destek istedi. Ziyaretlerde konuşan AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Hacı Özkan,"Milletimizin bizlere verdiği güç ve yüklediği yönetme sorumluluğunun bilinciyle; 24 Haziran seçimleriyle birlikte ezber bozan bir anlayışla demokrasisini daha da geliştiren, ekonomisini büyüten ve bütün vatandaşlarımızın refahtan daha fazla pay alacağı bir Türkiye için yine yola çıkıyoruz. Milletimiz biliyor ki, ülkemizde güven ve istikrarın garantisi haline gelmiş bulunan AK Parti, verdiği sözleri tutar ve ortaya koyduğu hedeflere ulaşır, tutamayacağı sözleri vermez. AK Parti bu şekilde siyasetin itibarını yükseltmiş ve insanımız siyasete güven duymaya başlamıştır. Bundan sonra da insanımızın duyduğu güveni boşa çıkarmamak ve siyasetin itibarını yüksekte tutmak boynumuzun borcu olacaktır." ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE YENİ BİR DÖNEME GİRİYOR

Milletvekili adayları Zeynep Gül Yılmaz, AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan ve Güllü Can ile birlikte Seçim çalışmalarına Erdemli ilçesinde kahve ve ev toplantıları yaparak destek istedi. AK Parti Milletvekili Adayı Zeynep Gül Yılmaz  “24 Haziran seçimleriyle ülkemiz yeni bir döneme giriyor.  Kuruluşundan bu yana geçen 16 yıllık süre içinde devletle milleti yeniden buluşturmuş ve bütünleştirmiş olan Partimiz, yeni dönemde de güzel Türkiye’mizi ve aziz milletimizi çok daha müreffeh yarınlara taşımada ve bu yolda milletimizin hizmetkârı olmaya devam etmede kararlıdır.  Yeni dönem insanı merkeze alan, özgürlük alanlarının genişletildiği, daha demokratik ve her alanda kaliteye odaklanmış bir dönemi ifade etmektedir. Kaynağımız her zaman olduğu gibi Türkiye’dir. Daha çok çalışacağız ve milletimizin güvenini boşa çıkarmayacağız." 

GÜÇLÜ MECLİS OLMADAN GÜÇLÜ HÜKÜMET OLMAZ

15 Temmuz’da silahlı darbe girişimleriyle Meclis’in iradesine el konulmak istendiğini ancak AK Parti iktidarlarının 10 yıl arayla karşı karşıya geldiği iki teşebbüsün de halkın güçlü desteği ve hükümetin kararlı duruşuyla bertaraf edildiğini hatırlatan Bilal Özkan, “15 Temmuz hain darbe girişimi sürecinde tarihimizde ilk defa olmak üzere Meclis’imiz bombalanmış, millet iradesi yok edilmeye çalışılmıştır. Tarihi geleneği güçlü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi, milli iradenin üzerinde herhangi bir güç kabul etmeyeceğini 15 Temmuz’da tüm dünyaya göstermiştir. Meclisimiz, milli iradenin sembolü, halkımızın kendini yönetme hakkının garantisidir. Meclis sadece yasama faaliyetlerinin yapıldığı bir yer değil aynı zamanda Türkiye’nin bağımsızlığının, demokratik hüviyetinin, halkın yüce iradesinin vücut bulduğu yerdir. Meclisimiz, yürütme üzerinde halkın sesi olup yasama denetimini sağlayan yönetim sistemimizin ve demokrasimizin vazgeçilmez bir parçasıdır. Güçlü bir Meclis olmadan güçlü bir Hükümet ve bağımsız ve tarafsız yargıdan bahsetmek ve gelişmiş bir ülke hayali kurmak mümkün değildir” dedi.

TÜRKİYE’NİN ZAMAN KAYBINA TAHAMMÜLÜ YOKTUR

AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan ise Seçim çalışmalarına Erdemli ilçesinde yapıyor. Milletvekili Tezcan," Türkiye’nin zaman kaybına tahammülü yoktur. Yeni yönetim sistemimizle birlikte ekonomik büyümemizde ve sosyal refah artışımızda çok daha güçlü bir sıçrama yapmanın vakti gelmiştir. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde halkımızın desteğiyle Türkiye şahlanacaktır." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.