SON DAKİKA
Hava Durumu

AKYÜZ"Mersin'de Kutlu Yürüyüşün Zamanı Geldi"

Mersin siyasetinde geçmişte devletimizin bekası için kimlerin elini taşın altına koyduğunu kimlerin bireysel çıkarları için davaya ihanet etiklerini kamuoyunun bilmesi gerekenler kadar dava bilinciyle bazı açıklama yapmak şart oldu

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2022 07:20
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2022 08:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
AKYÜZ"Mersin'de Kutlu Yürüyüşün Zamanı Geldi"

AK Parti camiasının yakından tanıdığı isimlerden olan Turgay Akyüz hakkında yapılan İl Başkanlığı haberlerine açıklık getirdi

Akyüz yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi : Öncelikle belitmek isterim ki: farklı kûltûrlerin et tırnak oldugu barış ve kardeşliğin pekiştiği yıllarca bûtûn prokratif söylem ve eylemleri bertaraf eden sağduyulu Mersin halkı alcakların yapmış olduğu bu kaleşliğin ûstesinden gelecektir. Şehidimize Allahtan rahmet kalan ailesine ve Milletimize başsağlığı diliyorum.

Başta Mersin olmak üzere 2002 ruhundan kopup başıboş liyaktın anlamını unutan bireylerin vefayıda hiçe saydığı günler yaşıyoruz. Halkın teveccühü ön plandayken kendi çıkarları derdi haline gelmiş yönetim şekli bozulmaya yok olmaya mahkumdur.

2002 Ruhunu özlemek ve o mihvalde yürümek yegane yaşam kalitesi olması gerekirken daha fazla gçnül kazanmak ve rıza almak varken tepeden bakış halktan uzak yaşayarak iş takipçiliği yapmak Ak Misyona yakışmayan hareketlerdir.

Siaysetin ana modülatörleri gece gündüz demeden çalışıp hizmet ederken bizimde o ruha geri dönmek için elimizi taşın altına koyma zamanımız geldi. Mersin özlediği birliğe dirliğe kavuşacak inşallah. Hedefimiz tırnakla kazıyarak halkın duasıyla geldiğimiz yolu tıkayanları bertaraf edip özlenen beklentilere cevap vereceğiz.

Ak Partinin bu zamana kadar yaptıkları kilit oyları ve yapacakları doğru anlatılıp halka yaşatarak öze dönüş mümkündür. Sayın CUMHURBAŞKANIMIZIN hedeflediği 2023 'ü görmek yaşamak istiyorsak selfie tutkunu olmak yerine üreten çalışan tüm varlıüı ile lşiderinin yanında olan bireyler olacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızda bu yaraya neşteri atıp 20203 e daha emin adımlarla yürüyeceğiz.

Erken alınacak kararlar şimdiden Milletimize hayırlı olsun diyor BU SOYLU YÜRÜYÜŞTE BENDE VARIM DİYORUM.

Kaynak : Ferda Bilgin

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.