SON DAKİKA
Hava Durumu

BALIK PAZARI ESNAFI KAPLAN'A VARIM DEDİ

AK Parti Mersin Millet Vekil Adayı Mehmet Emin Kaplan’a Balık Pazarı Esnafından davul-zurnalı karşılama yaparak VARIZ dediler..

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2015 22:42
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2015 22:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
BALIK PAZARI ESNAFI KAPLAN'A VARIM DEDİ
 FERDA BİLGİN/AK Parti Mersin Milletvekili Adayı M. Emin Kaplan, Akdeniz ilçede esnaf  ziyaret ederek, yaklaşan seçim öncesinde vatandaştan destek istedi. Balık Pazarı esnafı tarafından davul zurna ve alkışlarla karşılanan Kaplan, “2015 seçimlerinin Cumhuriyet tarihimizin dönüm noktalarından birisi olacağının farkındayım. 2015 seçimleri Türkiye’ye iç ve dışta kurulan tuzaklara kumpaslara bir cevap olacaktır” dedi.

17 Haziran’da gerçekleştirilecek milletvekilliği seçimleri öncesinde AK Parti Mersin Milletvekili adayı M. Emin Kaplan seçim çalışmalarına devam ediyor. AK Parti Akdeniz İlçe Teşkilatıyla birlikte Silifke Caddesi ve  Balık Pazarı’nı ziyaret eden Kaplan, Balık Pazarı esnafı tarafından davul zurna ve alkışlarla karşılandı. Tezgahları tek tek dolaşan Kaplan, zaman zaman vatandaşların dertlerini de dinledi. Kaplan ve beraberindekiler daha sonra Bit Pazarı esnafını ziyaret ettikten sonra Büyükşehir Belediye binasının bulunduğu Atatürk Caddesi (Enteller  Caddesi) esnaf ve vatandaşlarla tokalaşıp dertlerini dinledi.

“TÜRKİYE, DÜNYANIN İMRENEREK BAKTIĞI BİR ÜLKE OLDU”

Esnaftan 7 Haziran seçimlerinde destek isteyen Kaplan, “Esnaf  kardeşlerimiz ve vatandaşlar tarfından yoğun ilgi ile karşılandık. Bize karşı büyük bir teveccühün olduğunu gördük. Hep şunu anladık insanlarımız bize ‘Durmak yok yola devam’ diyor. Daha çok çalışacağız” dedi. 2015 seçimlerinin Cumhuriyet tarihinin dönüm noktalarından birisi olacağının altını çizen Kaplan,  “Hepimiz çocuklarımıza ve gelecek nesillere daha güçlü, daha ilerlemiş bir Türkiye bırakmak için çalışmakla ve daha fazla gayret etmekle yükümlüyüz. Son 13 yıldır Türkiye gelişti değişti. Dünyanın imrenerek baktığı bir ülke oldu. Türkiye’deki bu kalkınmayı çok yakından bilen bir kardeşiniz olarak özellikle ifade etmeliyim ki; siyasi istikrarın bu millete kazandırdıklarının farkındayım. Bir ülkenin önüne vizyon konması, bir ülkenin kendine hedefler belirlemesi, gelecek planları olması çok önemlidir. AK Parti’nin 2023 ve 2071 gibi hedeflerinden, büyük Türkiye idealinden heyecanlanan birisiyim. Bu topraklarda yaşayan herkes gibi Türkiye’nin tarih sahnesindeki yerini almasını istiyorum. 2015 seçimlerinin cumhuriyet tarihimizin dönüm noktalarından birisi olacağının farkındayım. 2015 seçimleri Türkiye’ye iç ve dışta kurulan tuzaklara kumpaslara bir cevap olacaktır. Türkiye’de çocuklarımızı geleceğe taşıyacak yeni bir anayasaya ihtiyaç var. Bunun içinde desteğinizi bekilyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.