SON DAKİKA
Hava Durumu

BİRİ VAR HALİNİZDEN ANLAYAN

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Hacı Özkan durmadan dinlenmeden Mersin için İstikrarın bu halkın hakkı olduğunu bilen biri olarak sesinin ulaştığı her yere partisinin icraat ve vadlerini anlatıyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2015 09:36
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2015 09:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
BİRİ VAR HALİNİZDEN ANLAYAN
 " Sözümüz senettir " sloganı ile yapılacak ve yapılması gerekenleri yılmadan usamanmadan anlatıyor. Güclü ekibi ve yılların donanımı ile Hacı Özkan rakiplerine fark atmaya devam ediyor.!
Halk Hacı Özknanı seviyor.!
O Halkın Ta Kendisi.!
Seçim çalışmalarında Akdeniz İlçesinde olan Vekil Adayı Özkan ilçe ile buluştuktan sonra esnaf ziyaretleri ve stk ziyaretleri sonrası Karacailyas ve Kazanlı halkının da sesine kulak verdi. Kazanlı Mahallesi Başkanı Hatip EPÇİN'e ve diğer emeği geçenlere özellikle teşekkür eden Özkan adım adım esnafın halinden anladığını ve onlar için tırnakla kuyu kazmakda olsa ben varım sizde istikrar için oyunuzu bir kez olsun şeytanın bacağını kırın ve verin dedi. Akdeniz ilçe başkanı 
Cesim Ercik ve teşkilatının tam kadro katıldığı seçim gezisinde Özkan ve ekibi Anadolu mahallesi ev toplantılarına da katılarak istikrar için oy istedi. Ev sahipliği yapan İbrahim Özkan ve Dilaver Özmetine teşekkür etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.