SON DAKİKA
Hava Durumu

BU SEVGİYE LAYIK OLMAKTAN BAŞKA ÇAREM YOK

Bozkurt, aday adaylığını açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili aday adaylığını açıklayan Ali Rıza Bozkurt, Türkiye'de bin yıllık kardeşliği yıkmaya çalışıldığına dikkat çektiği adaylık açıklamasında, birlik ve beraberlik mesajları da vererek, aday adayları arasından kim aday olursa ona oy isteyeceklerini, 7 Haziran'ın bir dönüm noktası olduğunu belirterek, tüm aday adaylarına başarı dileğinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2015 20:39
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2015 20:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
BU SEVGİYE LAYIK OLMAKTAN BAŞKA ÇAREM YOK
 Geçen hafta Cumartesi sabah saat 10.00'da Mersin MHP il teşkilatında aynı gün saat 16.00'da Silifke MHP İlçe teşkilatında aday adaylığı açıklaması yaptı.
çoşkulu bir kabalık eşliğinde adaylık açıklamasını yapan Ali Rıza Bozkurt'u partilileri ve dostları yalnız bırakmazken, Bozkurt yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Silifke'de parti binasında yapılan açıklamaya; MHP ilçe eski başkanları, İlçe Başkanı Osman Oğuz, Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Leyla Çam ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bin kişilik bir partili topluluğu katılırken, aday açıklama sunumunu Nevzat Kıcalı gerçekleştirdi.
MHP İlçe Başkanı Osman Oğuz, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerin büyük bir önem arzettiğini belirttiği konuşmasında, "Bugün burada Al Rıza Bozkurt kardeşimizin adaylık açıklaması için toplandık. Bu coşkulu kalabalık inşallah MHP iktidarının bir ışığı olacaktır. Ali Rıza arkadaşımıza ve tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" dedi.
KUCAKLAYAN OLACAĞIZ
Aadyılkı açıklamasını tüm partililerine sevgi ve saygılarını sunarak başlayan Ali Rıza Bozkurt, "7 Haziran'da mührü üç hilalin üzerine vuracağız. Birlikte yola çıktığımız tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum.
Sıradan bir vatandaşım. Sizlerin içinden birisi olarak, sizlerinde desteği ile milletvekili olarak, sizlerin vekili olarak Allah'ın izmi ile hizmet edeceğim. Ötekileştiren değil, kucaklayan olacağız.
Ak parti iktidarı 100 yıllık emeği hoyratça kullandı. 7 Haziran sizlerin desteği ve Allah'ın izni ile sandığa gömeceğiz. Müslümanı müslümana kırdıran, kardeşi kardeşe düşman eden bu zihniyete dur diyelim.
BİN YILLIK KARDEŞLİĞİMİZİ YIKTIRMAYACAĞIZ
Bizi birbirimize düşürenlere, bin yıllık kardeşliğimizi yıkmaya çalışanlara asla müsade etmeyeceğiz. 7 Haziran bir dönüm noktası. Adeta bir Kurtuluş Savaşı. Ülkemizin geleceği açısından önemli bir tarih ve önümüze gelen bu sandığı çok iyi kullanmalıyız.
Aday adaylarımız, hepsi birbirinden değerli. Hangimiz aday olursak olalım, ev ev dolaşarak oy isteyelim. Milliyetçi hareketin iktidara gelmesi için hep birlikte mücedele edelim. Zaman birlik ve beraberlik zamanıdır. Zaman iktidar zamanıdır. Allah'ın izni ve sizlerin teveccühü ile bunları sandığa gömelim. Ne mutlu Türküm Diyene" sözleri ile konuşmasını alkışlar arasında tamamladı.
Bozkurt, adaylık açıklamasının ardından kutlamaları kabul etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.