SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP’Lİ ÇAMAK MERSİN MİTİNGİNİ DEĞERLENDİRDİ

Cumhuriyet Halk Patrisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçim startını Mersin’de verdi. Binlerin akın ettiği Mersin mitinginde CHP gövde gösterisi yaparken, mitingi değerlendiren Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak iktidar yürüyüşünün başladığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2015 23:58
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2015 23:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
CHP’Lİ ÇAMAK MERSİN MİTİNGİNİ DEĞERLENDİRDİ
 Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Partisinin İl Teşkilatı tarafından düzenlenen Mersin Mitingi ile seçim startını verdi. Sevgi gösterileriyle karşılanan Kılıçdaroğlu, 'Başbakan Kemal' sloganlarıyla konuşmasına başladı. Tevfik Sırrı Gür Stadı önündeki alanda toplanan binlerce partili genel seçimler öncesi gövde gösterisi yaparken, CHP Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak, Mersin Mitingi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Partisinin ilk mitingini Mersin’de yapmasını, genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Mersin’e ayrı bir önem vermesine bağlayan Çamak, “İktidar Yürüyüşümüzü Mersin’de başlatmış bulunuyoruz. Zalime, yobaza, Cumhuriyet ve rejim karşıtlarına karşı başlattığımız bu yürüyüşün sonunda CHP iktidarı olacak” dedi.

 İKTİDAR OLSAYDIK SÖZLERİMİZİ TUTMUŞTUK

7 Haziran’da partisinin iktidar olması halinde verdikleri tüm sözleri şimdi tutmuş olmanın gururunu yaşayacaklarını da belirten Çamak,”Eğer 7 Haziran'dan sonra CHP iktidarda olsaydı verdiğimiz sözler vardı. İlk 100 gün için. CHP iktidarda olsaydı, geçen Kurban Bayramı'nda emekliler ilk ikramiyelerini alacaklardı. Biz iktidarda olsaydık asgari ücret net 1500 lira olacaktı. Çiftçi mazotu 1 lira 80 kuruştan alacaktı. Tüketici kredi faizlerinin yüzde 80'i silinmiş olacaktı. Biz iktidarda olsaydık kavga acı gözyaşı olmayacaktı. Biz iktidarda olsaydık bölgenin en itibarlı ülkesi Türkiye Cumhuriyeti devleti olacaktı. Gençlerimizin ufkunu açacaktık, aile sigortası çıkmış olacaktı. Türkiye'de yoksulluk tarihe gömülmüş olacaktı. CHP'nin iktidarı sadece Türkiye için değil Ortadoğu için dünya için önem taşıyor." İfadelerini kullandı.

 ÇAMAK’TAN TEŞEKKÜR

Şimdi aynı vaadleri, 1 Kasım’dan sonra yerine getirmek için seçmenleri CHP çatısı altında toplanmaya çağıran Çamak, “Gelin 1 Kasım’da AKP’ye ve onun zihniyetine son verelim. Cumhuriyet Halk Partisi ile aydınlık ve refah dolu bir geleceğe hep birlikte adım atalım. Barış ve kardeşliğin egemen olduğu topraklarda yeniden el ele omuz omuza yaşayacağımız günlere yelken açalım. Ben bizi Mersin’deki mitingimizde yalnız bırakmayan partili partisiz tüm yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.