SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP Mersin Yenişehir Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı ve BSC Grup Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Tolga Karakullukçu'dan 3 Ocak Mersin Kurtuluş Günü Kutlaması

Mersin'in kurtuluşunun 102. yıl dönümü olan 3 Ocak tarihinde, CHP Mersin Yenişehir Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı ve BSC Grup Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Tolga Karakullukçu, bir kutlama mesajı yayımlayarak Mersinli vatandaşların kurtuluş gününü coşkuyla kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2024 20:41
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2024 20:41
Kaynak: www.bilginhaberci.com
CHP Mersin Yenişehir Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı ve BSC Grup Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Tolga Karakullukçu'dan 3 Ocak Mersin Kurtuluş Günü Kutlaması

Karakullukçu'nun mesajında, "Sevgili Mersinli Hemşehrilerim, bugün Mersin'in kurtuluşunun 102. yıl dönümünü coşku ve gurur içinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. 3 Ocak 1922'de başlayan kahramanlık destanı, Mersin'in bağımsızlığa kavuşmasının simgesidir. Bu anlamlı günde, tarihimize bir kez daha gurur duyarak, Mersinli hemşehrilerimizin yanında olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum" ifadelerine yer verildi.

Karakullukçu, Mersin'in zengin tarihine vurgu yaparak, kurtuluş gününün sadece bir geçmiş zafer değil, aynı zamanda geleceğe umutla bakmanın da bir vesilesi olduğunu belirtti. Ayrıca, Mersin'in birlik ve dayanışma ruhunu daha da pekiştirmek adına çaba sarf edeceklerini belirterek, "Yenişehir Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olarak, Mersin'imizi daha yaşanabilir, daha güzel bir geleceğe taşımak için projelerle dolu bir hizmet anlayışıyla buradayız. Birlikte daha nice zaferlere!" dedi.

Mesaj, Mersin kurtuluş günü etkinliklerine katılan vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken, Karakullukçu'nun birlik ve beraberlik vurgusu ön plana çıktı.

Kaynak: www.bilginhaberci.com

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.