SON DAKİKA
Hava Durumu

ÇIKTIĞIMIZ YOL KUTLU SONU MUZAFFER OLSUN

26. Dönem Mersin Milletvekili Adayı Hacı Özkan Toroslar İlçe Teşkilatı ile birlikte adım adım esnaf ev ev vatandaş ziyaretlerinde bulunarak çıktıkları yolun kutlu yolun sonunda muzafferiyet dilediklerini vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2015 07:24
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2015 07:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
ÇIKTIĞIMIZ YOL KUTLU SONU MUZAFFER OLSUN
Mersin Milletvekili Adayı Hacı Özkan Toroslar İlçe Teşkilatı ile birlikte adım adım esnaf ev ev vatandaş ziyaretlerinde bulunarak çıktıkları yolun kutlu yolun sonunda muzafferiyet dilediklerini vurguladı.

Halkın büyük sevgi ve ilgisini her ilçede ayrı ayrı hisseden Özkan Ulaştırma Eski Bakanı Lütfi Elvan ve beraberinde ESOB Başkanı Talat Dinçer'i ziyaret ettiler.
Mersinde ilkkez bir esnafın 4. sıradan aday gösterilmesinin memnuniyetini yaşadıklarını ifade eden Talat Dinçer Hacı Özkan'ı Meclis de görmek istediklerini ifade ettiler.

Mahalle ve ev toplantılarında kendisini karşılayan genci yaşlısı çocuğu ile kucaklaşan Özkan ben sizden biriyim ve siz beni nerede görmek istiyorsanız orada olacağım herşeyden önce istikrar için içinizden birini seçin ifadelerini sıkca yeniliyor. Hacı Özkan'a halkın oyu ve güveni tam bununla birlikte 1 KASIMDA kimlerin ne ölçüde desteklerinin olduğunu da hep birlikte izleyip göreceğiz.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.