SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdemli Yörük Evladı Ali Kıratlı'yı Bağrına Bastı

Yörük diyarı Erdemli’ye giden AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Ali Kıratlı'yı yüzlerce vatandaş karşıladı. İlçeye ziyaretinde yoğun sevgi gösterisiyle karşılaşan Kıratlı, “Erdemli’ye her geldiğimde hamdolsun diyorum. Çünkü burası kendi evim. Ben de Yörük evladıyım, içinizden biriyim. Erdemli'mizin sorunlarına hakimim ve 7/24 hizmetinizde olacağım” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2023 21:58
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2023 22:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
Erdemli  Yörük Evladı Ali Kıratlı'yı Bağrına Bastı

28. Dönem AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Ali Kıratlı, seçim çalışmaları kapsamında Erdemli’ye çıkarma yaptı. İlçede oda ve dernekleri de ziyaret eden Kıratlı, esnafla da buluştu. İlk olarak AK Parti ilçe binasını ziyaret eden Kıratlı, burada yüzlerce partili tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Ali Kıratlı’ya parti binası önünde Erdemli eski belediye başkanları, AK Parti Erdemli eski ilçe başkanları, milletvekili aday adayları, mahalle muhtarları da destek verdi. Parti binası önünde Kıratlı’yı çiçeklerle karşılayan AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Serdal Kaya yaptığı açıklamada, Mersin’de birinci parti olduklarını belirterek, Mersin’den Ankara’ya daha fazla milletvekili göndermek için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti.

“ÜZERİMDE KALMASIN, CUMHURBAŞKANIMIZIN ERDEMLİMİZE SELAMI VAR”

Daha sonra partililere hitap eden AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Ali Kıratlı, Yörük diyarı Erdemli’de gördüğü ilgi karşısında heyecanlandığını ifade ederek “Güzel Erdemlim. Beni bağrınıza bastığınız için öncelikle hepinize teşekkür ediyorum. Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bu teşkilatın içerisinden çıkmış, siyasete AK Parti’de başlamış. Bu partinin, Sayın Cumhurbaşkanımızın teveccühleriyle verdiği tüm görevi yapmış, sandığında çalışmış, okul sorumluluğu yapmış, ilçe yöneticiliği yapmış, ilçe başkanlığı yapmış bir kardeşinizim. Tabi bu süreç içerisinde hiç yılmadık, hiç yıkılmadık, yorulmadık. Mücadele azmimizden hiç vazgeçmedik, önce Mezitli’de bu bayrağı devraldıktan sonra elimizden geldiğince o dönem Mezitli’ye hizmet etmeye gayret ettik. Ama şimdi bu mücadelemizin bu azmimizin bu çalışmamızın sonucunu, Allah ondan razı olsun Sayın Cumhurbaşkanımız gördü, teveccüh buyurdu ve bizleri sizin karşınıza çıkardı. Sadece Mezitli’ye değil, Erdemli’ye, Anamur’dan Çamlıyayla’ya kadar bu asil millete hizmet edeceksin dedi ve listeye bizi de ekledi. Bir kere üzerimde kalmasın Aday Tanıtım Toplantısında Sayın Cumhurbaşkanımızın hepinize, Erdemlimize çok selamı var” dedi.

“BİZİM DERDİMİZ MEMLEKET, BİZİM DERDİMİZ MİLLET”

Kıratlı, parti binası önünde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Şununla her zaman gurur duydum. Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum. Has be has Yörüğüm ve Yörüklüğümle de gurur duyuyorum. Erdemli’ye her geldiğimde de kendimi evimde hissediyorum. Ben de sizlerden birisiyim. Sadece Yörük olmamız veya Mersinli olmamız önemli değil, biz şu anda Mersin'de doğmuş veyahut Mersin’e sonradan göç etmiş ama dünyanın en güzel bayrağı olan Türk bayrağımıza, milletimize, devletimize saygı duyan. Irkı, dili, dini ne olursa olsun herkese hizmet edeceğiz. Biz insan ayrımı yapmıyoruz. Biz, ırk ayrımı yapmıyoruz. Bizim derdimiz memleket, bizim derdimiz millet.

“SEÇİMLERE KOŞAR ADIM İLERLİYORUZ”

“Biz, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere koşar adım ilerliyoruz. Beni meclise güçlü bir şekilde göndereceğinize inancım sonsuz. Mersinimize, Erdemlimize yatırımların devam etmesi için, bizleri meclise daha fazla vekil olarak göndereceğinize de inancım tam. Erdemli olarak büyük bir şansınız daha var. Bu şansınız ise Serkan Tanrıkulu gibi değerli birisi. Sayın Cumhurbaşkanımız Mersin’e büyük önem veriyor. Mersin’e her seferinde değerli bakanlarımızı gönderdi. Bizleri bakanımıza, bakanımızı ise Mersin’e emanet etti. ”

“ERDEMLİMİZİN SORUNLARINA HAKİMİZ”

“Mersin’de başta Ekonomi ve Maliye Bakanımız Sayın Nureddin Nebati başta olmak üzere birbirinden değerli diğer milletvekili arkadaşlarımız ile her türlü derdinizle ilgileneceğimizin sözünü veriyorum. 7/24 hepinizin sorunlarıyla yakından ilgileneceğiz. Erdemlimizin sorunlarına hakimiz ve Yörük birer kardeşleriniz olarak ben ve Serkan Tanrıkulu olarak hizmetkarınız olacağız. Buradan sizlere bir söz daha vermek istiyorum. Eğer bir derdiniz veya sorununuz olduğunda beni aramazsanız, hakkımı sizlere helal etmem. Aynı şekilde beni aradığınızda, bir derdiniz veya sorununuz olduğunda o sorunu çözmezsem sizler de bana hakkınızı helal etmeyin.”

AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Ali Kıratlı, parti binası önünde yaptığı konuşmanın ardından AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Serdal Kaya, ilçe kadın kolları ve ilçe gençlik kolları üyeleriyle birlikte esnaf ile oda ziyaretleri de gerçekleştirdi. Kıratlı, Erdemli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Metik, Erdemli Ziraat Odası Başkanı Rasim Şahin, Erdemli Muhtarlar Derneği Ömer Keklik, Erdemli Şoförler Odası Başkanı Orhan Güler ve Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Sarı’yı makamlarında ziyaret ederek daha güçlü Erdemli ve Mersin için hep birlikte çalışacaklarını ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.