SON DAKİKA
Hava Durumu

HACI ÖZKAN'DAN ESOB BASKANI DİNÇER'E ZİYARET

Ak Parti Mersin Milletvekili adayı Hacı Özkan Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’i ziyaret ederek, esnaf ve sanatkarların sorun ve beklentileri hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2015 00:14
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2015 00:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
HACI ÖZKAN'DAN  ESOB BASKANI DİNÇER'E ZİYARET
 Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer’de gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hacı Özkan’a başarı dileklerini iletti.

Ak Parti Akdeniz İlçe Başkanı Cesim Ercik ve yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği Milletvekili adayı Hacı Özkan evinde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, seçilmesi halinde esnafla meclis arasında köprü görevi üstleneceğini söyledi. Esnaf teşkilatının Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğuna vurgu yapan Özkan, “Biz büyük bir aileyiz. Mersin’de de bu ailenin reisi Talat başkanımız. Kendisi evlatları arasında hiç bir ayrım yapmadı, iyi ve kötü günde hep yanımızda oldu. Adaylık dönemimizde desteklerini bizden esirgemedi. Aynı desteği yeniden bekliyoruz. Biz Mersin’de halkımızın, esnafımızın  desteği, Allahın izniyle 5 milletvekili çıkaracağız” dedi

Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’de esnaf teşkilatından bir mesai arkadaşlarının Milletvekili aday listesinde 4. Sırada yer almasından büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Siyasi partilerimiz bugüne kadar maalesef esnamıza listelerinde yer vermiyorlardı. Genelde doktor, avukat gibi akademik unvan sahiplerini yada iş dünyasının temsilcilerini listelerini alıyorlardı. Bu dönem Hacı Özkan arkadaşımız listede. Esnafın dilinden ancak esnaf anlar. Bu anlamda Hacı Özkan kardeşimiz sadece Mersin’de değil, Türkiye genelinde de önemli bir örnek.  İnşallah bu dönemde mecliste içimizden biri bizleri temsil edecek.  Biz burada bir siyasi partinin temsilcisini  değil, içimizden birini ağırlıyoruz. Kendisine şimdiden başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.