SON DAKİKA
Hava Durumu

İŞADAMI AZİZ AYYILDIZ’A HACI ÖZKAN’DAN ZİYARET‏

Ak Parti Mersin Milletvekili Adayı Hacı Özkan seçim çalışmaları kapsamında, TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı A. Aziz Ayyıldız’a ziyarette bulundu.Ayyıldız’a seçim çalışmaları ile ilgili bilgi veren Özkan, Milletvekili seçilmesi halinde Mersin ve Mezitli’nin gelişimine katkı sağlamak için var gücüyle çalışacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2015 00:10
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2015 00:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
İŞADAMI AZİZ AYYILDIZ’A  HACI ÖZKAN’DAN ZİYARET‏
 1 Kasım’da yapılacak olan seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Ak Parti Mersin Milletvekili adayı Hacı Özkan, TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı A. Aziz Ayyıldız’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Ak Partili Özkan, çok kritik bir seçim dönemine girdiklerini belirterek, ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı süreçten kurtulabilmesi için AK Parti’nin yeniden tek başına iktidar olması gerektiğine dikkat çekti. Ülkeye istikrarın yeniden gelmesi gerektiğine de dikkat çeken Özkan, sandık başına giden seçmenin bu bilinçle oy kullanmasını ve Aziz Ayyıldız’dan bu seçimde desteklerini sunmasını istedi. Bu bağlamda özellikle Mezitli’deki seçmene büyük iş düştüğünü de söyleyen Özkan, Mezitli’nin gelişime açık bir yer olduğunu ve bu gelişimin tamamlanması adına da Milletvekili olması halinde elinden gelen tüm gayreti vereceğinin sözünü verdi.

ORTAK PAYDAMIZDA DESTEĞE HAZIRIZ

Daha sonra söz alan TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı A. Aziz Ayyıldız ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlimizin ve Mezitli ilçemizin kalkınmasına adına destek sözü verdiği için Hacı Özkan’a teşekkürlerimi sunuyorum. Ortak paydamız olan Türkiye’nin yeniden kalkınması ve Mersin’in de bu kalkınmadan nasibini alması adına taşın altına kim elini koyuyorsa biz destek vermeye hazırız. Bu noktada sayın Milletvekili adayımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.