SON DAKİKA
Hava Durumu

KOCAMAZ : ”Bu Ucube Sistem Sandıktan Çıkacak İradeyle İnşallah Değişecek”

İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz seçim çalışmaları kapsamında Mersin’in Akdeniz İlçesindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Kocamaz, “Her gün yollardayız, her gün sokaklardayız. Bu seçimin önemini vatandaşımıza anlatmaya çalışıyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2023 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2023 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
KOCAMAZ : ”Bu Ucube Sistem Sandıktan Çıkacak İradeyle İnşallah Değişecek”

14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimlere az bir süre kaldı. Siyasi partiler seçim hazırlıklarını hummalı şekilde sürdürürken kurulduğu günden bu yana sahada aktif olan İYİ Parti de ülke genelinde seçim çalışmalarında vatandaşın sesi oluyor.

İYİ Parti Mersin 1. sıra Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz, saha çalışmalarına Mersin’in Akdeniz İlçesinde devam etti.

İyi parti Akdeniz ilçe teşlilatı tarafından düzenlenen .alışmalar kapsamında Kocamaz’a , İYİ Parti Akdeniz  İlçe Başkanı Bilgehan Başar ve teşkilat mensupları da eşlik etti.Akdeniz İlçesindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz, yoğun bir ilgi ve sevgiyle karşılandı.

Mersin genelinde 13 ilçenin tamamında sokakları adım adım gezen İYİ Parti Milletvekili Adayı , GİK Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı  Burhanettin Kocamaz, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerinde bulundu.

İYİ Parti Mersin Milletvekili adayı Burhanettin Kocamaz, Bu ucube sistem sandıktan çıkacak iradeyle inşallah değişecek, insanlarımızda yaşadığı bu sıkıntılardan kurtulmuş olacak” dedi.Yoğun sevgi ve ilgiyle karşılanan Kocamaz’a Esnaf ve vatandaşlar zamlardan ve ekonomik sıkıntıdan dert yandı.Ulu Camii Maydanı ve Kuvayi Milliye caddesi üzerindeki her esnafa kulak veren Kocamaz, 14 Mayıs seçiminin önemini anlatırken vatandaşlardan mutlaka oy kullanmalarını istedi.

Yeni oy kullanacak gençleri özellikle dinleyen ve akıllarındaki soru işaretlerine cevap veren Kocamaz , amaçlarının onların iyi bir gelecekte yaşam sürmeleri olduğunu söyledi.Daha sonra Karacailyas, Demirhisar, Parmakkurdu Mahalleleri, Erkenekliler derneği ve Oğuzlar Gıda İşletmesi ziyaret edildi.Burada da hem esnaf hem vatandaş ile sohbet edip fikir alışverişinde bulunan İYİ Parti Mersin Milletvekili adayı Burhanettin Kocamaz, özellikle de tek adam sistemini değiştirmek için canla başla mücadele etmeye devam edeceklerinin mesajını verdiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.