SON DAKİKA
Hava Durumu

Lütfi Elvan Sivil Toplum Kuruluşlarını Ziyaret Etti

Önceki dönem Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan Başta MESİAD olmak üzere birçok Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2023 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2023 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
Lütfi Elvan Sivil Toplum Kuruluşlarını Ziyaret Etti

Önceki dönem Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan Mersinde Sivil toplum kurluşlarını ziyaret etti ziyaret sırasında Elvan' a 22-25-26. Dönem Ak Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Ak Parti Mersin İl Başkan Vekili Ramazan Tüzün ve partililer eşlik ettiler .

Öncelikle Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’ni (MESİAD) ziyaret eden Lütfi Elvan, MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin ve MESİAD üyeleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin; Mersin için vazgeçilmez projelerine destek istedi ve sorular yöneltti. Pamukluk Barajı içme suyu projesinin ihale edilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Engin; Mersin Ana Konteyner Limanı,  ihalesi yapılan Çeşmeli-Taşucu otoban yoluna ne zaman başlanacağı ve Metro yapımı projesi üzerine sorular yöneltti.

Soruları yanıtlayan Elvan, MESİAD’ın kentin sorunlarını ilgili kuruluşlara iletmekte çok önemli bir rol üstlendiğini belirtti. Mersin projeleri için her zaman olduğu gibi desteklerini sürdüreceğini, Mersin’i önemsediklerini, kentin gelişmesi ve kalkınması için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.   

Ardından  Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde sanayicilerle buluştu Elvan" bizleri ağırlayan OSB Başkanı Sn. Sabri Tekli’ye ve beraberindeki kıymetli sanayici iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde misafir edilen kıymetli depremzede kardeşlerimizi ve onlara ev sahipliği yapan öğretmenlerimizi de ziyaret ettik. Rabbim milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Bu vesileyle hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabır diliyorum." dedi

Hazine ve Maliye Eski Bakanı Elvan, sonrasında Ak Parti İl Başkanı Adem Aldemir, il seçim koordinasyon merkezi başkanı Ali Gölcük, il Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı, Aysel Mavioğlu ve İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz ile birlikte Niğdeliler derneği kahvaltı programına katıldılar. Mersin Ticaret Borsası ,Cemevi, Nehir Kilikya Derneği, Aksev Derneğinide ziyaret ederek buralarda  da Türkiye Yüzyılı İçin 14 Mayısın önemini istişare ettiler.   

   

                                                                                                                                   

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.